Top geregeld en mooie producten

verrassend!

Voor de eerste keer besteld! Keurig verpakte geschenk pakketjes en wat andere dingen, alles op tijd geleverd. En, niet onbelangrijk, prima kwaliteit en het smaakte uitstekend!

Keurig geleverd en mooi pakket

Heerlijke producten van hoge kwaliteit.

Ik bestel regelmatig online bij De Zuivelhoeve in Ede. De spullen worden altijd netjes op tijd bezorgd en de kwaliteit is altijd erg goed. Zeker een aanrader om jezelf of een ander eens heerlijk te verwennen.

Geweldige reacties ontvangen

Ik heb alleen maar leuke, blije, enthousiaste reacties ontvangen!!! Zelfs de hond was blij!!

Vriendelijk

Wat ik jammer vind is dat je op internet een pakket uit zoekt met de bepaalde producten zoals beschreven als je het pakket op haalt is het met andere producten

Netjes

Bestelling was mooi op tijd ook netjes af kunnen halen ivm covid maatregelen

Fijne medewerkers

Prima reactie op foutje. Bedankt

Goeie snelle communicatie én lekkere hapjes!

Snel besteld, soepel afhalen, vraag over afhaaldatum werd ook snel opgepakt. En niet te vergeten: heerlijke hapjes!

Goede service, uitstekende producten..

Totaal heb ik nu drie pakketjes laten bezorgen en er komt zeker een herhaling.Ik ben zeer tevreden.

Goede en heerlijke producten

lekkere kaas en noten, zeer goede aankoop

Geweldige service

Ik ben direct gebeld met de zorg over het verpakken en verzenden van een zeer zachte kaas, daarop besloten dat het beter was de bestelling op te halen. Het verzendbedrag was omgezet in wat extra's.

Wat een vriendelijk personeel!

Snelle service en super vriendelijk personeel.

Fijne winkel

Prachtige winkel met ruim assortiment. Fijne mensen en prettige dienstverlening

zuivelvers plus noten

Mijn ervaring ? Die kunt u vinden op linked in

Mooie producten, onhandig dat het bij buren is afgegeven zonder kaartje in de bus

Mooi Pakket, mooi ingepakt, mooi items.

Prima ervaring. Niks op aan te merken.

Klantvriendelijk en prima ervaring

Super fijne service en kwaliteit van product !

We hadden korte deadline voor team geschenk en zijn super tevreden met onze bestelling. Het ziet er top uit, goede producten en zeer happy team. Dank hiervoor!

Via internet de eerste ervaring met de zuivelhoeve Haaksbergen, nog keurig nagebeld dat de dag zou kunnen veranderen ivm weekend. De tweede ervaring via telefoonbestelling, ook Haaksbergen, alles keurig en correct met vertrouwen afgehandeld. Super gedaan.

Geweldig!

Mijn ervaring is heel goed. Ze zijn erg vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd.

Goed verzorgde pakketten en producten

Ik heb een pakket opgestuurd naar mijn vader en zijn vriendin. We komen er door Corona nauwelijks en dit was een leuke verassing voor ze. Aan hun reactie te merken was het een heerlijk pakket. Ze hebben genoten van alle lekkere dingen

Geweldige producten

Alles is heerlijk uit de winkel; Je wordt goed geholpen en ditmaal online iets besteld en in de winkel opgehaald. Lekker snel!

Mooie site en levering volgens afspraak. Zeer aantrekkelijke winkel. Kortom, zeer aan te raden.

Fijne ervaring, heel klantvriendelijk

Ik werd gebeld dat de bezorging van mijn bestelling zo dichtbij de winkel was of ik de bezorgkosten retour wilde hebben of voor dat bedrag extra nootjes. Super toch!

Super snel, goed en zéker klantgericht!

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.