Op zich prima

Jammer dat de bestelling niet klaarstond toen ik m op kwam halen. Verder nog een fout bij het inpakken. In 1 tas zaten geen toetjes die in de andere tassen wel zaten. Verder prima geholpen.

Vlot online geregeld en goed contact gehad met de Zuivelhoeve

Prima geregeld allemaal

Zeer netjes afgeleverd

Pakket zag er keurig uit zelfs aan het verpakkingsmateriaal voor de kazen was gedacht zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer goede

Alles was netjes verpakt en op tijd geleverd. En wat heel belangrijk is het smaakt uitstekend.

Goed geregeld , familielid blij

prima service om in 1 dag een borrelpakket te kunnen leveren!

prima service om in 1 dag een borrelpakket te kunnen leveren: 's ochtends gebeld, 's avonds geleverd!

Heerlijke zelf samengestelde borrelplank

Via website zelf borrelplank samengesteld. Genoeg keuze en dus voor iedereen wel wat. Heerlijk gegeten en zeker een aanrader

Erg goed verzorgde borrelplank!

Deze mooie vernieuwde winkel wordt gerund door enthousiaste en vriendelijke medewerkers

Ruim assortiment Klant vriendelijk Goede kwaliteit prijs verhouding. Een winkel met een SUPER meerwaarde ook voor Eibergen

Lekkere producten, goede service, gemaakte afspraken zijn nagekomen

Goed.

Was goed. Alleen de pinda bakjes waren open gegaan. Maar verder zag het er keurig uit.

Goede service, perfect verzorgd

Ik had wat problemen met online bestellen, telefonisch zeer vriendelijk en leuk geholpen. Borrelplank zag er keurig verzorgd uit, alles netjes in handige hersluitbare bakjes op een mooie plank. Perfect verzorgd, absolute aanrader

Tijdig geleverd en heerlijk pakket

Goede service, lekker producten

Beetje karig

Vond het omgerekend redelijk kostbaar, kunnen beter bakjes kopen. Alles wel goed v smaak maar karige porties. En de plank was vergeten.

Super service en lekkere borrelplank!

Perfect.

Hartstikke lekker

Het was heerlijk, lekker en is prima bevallen. Gaan we zeker nog eens doen

Mooi pakket, heel tevreden.

De cadeaupakketten zien er mooi uit, helemaal wat we zochten.

Top ervaring!

Ik bestelde een cadeaupakket en ervaarde geweldige service van Zuivelhoeve Leiden. Van de uitstekende kwaliteit van de producten wist ik altijd maar deze keer nog extra verast door snelle en persoonlijke bezorging, Nogmaals bedankt!

Uitstekend kwaliteit

Was zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen op de website. Het was klaar op de dag die wij vroegen. De producten waren heel goede kwaliteit en de medewerkers in de winkel waren zeer vriendelijk.

Omdat ik online heb besteld, werden er bezorgkosten gerekend. Filiaal Wesselerbrink belde met de mededeling dat zij geen bezorgkosten zouden rekenen ivm bezorging in dezelfde stad. Voor dat geld is een extra product aan het pakket toegevoegd. Dat noem ik service!

Goed pakket, zelfde dag zelfs afgeleverd

Goed pakket, zelfde dag zelfs afgeleverd

Snel en correct bezorgd

Het was een cadeautje voor mijn zwager in het verpleeghuis. Hij was er blij mee

Lekkere producten en goede dienstverlening, PostNL niet fijn

Voor de tweede keer heb ik mijn broer en zijn vrouw hetzelfde pakket toegestuurd. Zij vonden de producten erg lekker. De verzending met PostNL veroorzaakte echter problemen. Het pakket is bij niet thuis zijn van mijn lie niet aangeboden bij buren, er is ook geen briefje in de bus gegooid, waar het pakket opgehaald kon worden, en het is niet voor een tweede keeraangeboden. Mijn broer heeft het moeten ophalen bij een postagentschap met mijn aanwijzingen. (Ik kreeg een onduidelijk track en trace mailtje binnen waarop het adres stond van het postagentschap, terwijl in eerste instantie aangegeven werd dat het opnieuw aangeboden zou woorden stond een dag later dat het naar het postagentschap gebracht zou worden.)

Duidelijke website, snelle afhandeling. Alles was op tijd binnen. Zag er goed en verzorgd uit.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.