Prima konongsbox ontvangen

Alles was perfect geregeld, de inhoud van de box zag er geweldig uit. We hebben ervan genoten!

Een vertrouwelijk en eerlijke zuivelwinkel

Altijd advies en praten over het product. Maken nergens een geheim van.

Heerlijke box besteld met meerdere producten van verschillende ondernemers erin!

Borrelbox

We kregen een ruim gevulde Borrelbox die we besteld hadden voor woningsdag.

Topservice

Klant vriendelijk

Eigenaar en personeel erg vriendelijk. Denken graag mee in de wensen van de klant. Als onderdeel van de " Smaakmakers" hebben ze leuke akties.

Netjes geholpen

Super geholpen, personeel was heel aardig en attent

Snel en coronakundig geleverd

Al een aantal keren een weekendtas met noten aanbieding besteld. Dezelfde dag geleverd op een coronastendige manier. Top

Goede service, vriendelijke hulp, goede gastheer en natuurlijke heerlijke spullen! Aanrader!

Super service

Heerljk verse producten

Klantvriendelijk. Een product wat ik zocht, was enige tijd later te koop. Super.

Heerlijk allemaal !! Genoten 👍

Goed geregeld!

Online een bestelling van een cadeaupakket gedaan. Keurig op de gewenste dag, in de gewenste stad geleverd. De jarige was er blij mee.

Heerlijke kazen en noten, thuisbezorgd!

Naar tevredenheid

Je wordt er vriendelijk en goed geholpen. Ze hebben een groot assortiment.

Goed verpakt.

Het was heerlijk.

Doen wat er beloofd is

Doen wat er beloofd is

Erg vriendelijke en goede service, en een mooie geschenkset

Ruud was erg vriendelijk en behulpzaam, top service!

Goede producten voor een eerlijke prijs

Producten hadden in iets kleinere verpakking ook gepast. bv slagers-salade had best in een kleiner bakje gepast. Nu lijkt het veel, maar....

Geweldige ambiance met een prima product

Altijd fijn om even binnen te wippen, leuke pakketjes en goed basis Assortiment. Prima bediening. Ook leuk die samenwerking met andere winkeliers.

Prima, goede kwaliteit producten

Bij kaas zou het fijn zijn om het gewicht aan te kunnen geven. Verder vind ik het belangrijk om lokale winkeliers te steunen.

Fijne service.

Het was fijn gebruik te kunnen maken van jullie service in deze rare tijd van afstand. Hierdoor konden we familie toch iets gezelligs en heel lekkers sturen. Dankjulliewel.

Super geregeld

Super vriendelijk, ondernemend en oog voor de klant!

Een geweldige winkel met veel keus aan lekkere dingen❣

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.