Super kwaliteit en service

Altijd goede kwaliteit producten en een fijne service waardoor je als klant graag terug komt!

Lekker eten

Het was een leuke en lekkere verrassing?

Eenvoudig besteld!

Fijn om op deze manier voor een verrassing te kunnen zorgen. Bestellen is makkelijk via de webshop en de bezorging gebeurde op de vooraf aangegeven datum. Netjes!

Heerlijke verrassing.

Eerste keer een laten bezorgen, makkelijk via de site te bestellen, vriendelijke bezorger en de producten waren verrassend lekker; in de weekendtas zaten voor ons nieuwe producten. We gaan zeker weer bestellen/ een weekendtas kopen. Het was alleen wel handig geweest als ik bericht had gekregen hoe laat de bezorger ongeveer langs zou komen.

Super service

Erg fijn dat je nu online kunt bestellen en dat ze het thuis brengen. Want de weekend tassen zijn altijd erg lekker. Jammer dat de online webshop zo beperkt is. Je kunt er niet alle nootjes en verse smeersels,olijven, yoghurt Ed bestellen. Dus als ik online bestel koop ik altijd veel minder dan dat ik in de winkel ben. Voor jullie is dat inkomsten verlies.

Super zaak!!

Super service. Erg klantvriendelijk!! En een goed betaalbaar assortiment

Super klantgericht en heerlijke spullen.

De vriendelijkheid van het personeel en de keuze uit al de heerlijke spullen. Ik kom graag in de winkel van Harderwijk.

Ontzettend lekker

De zelf samengestelde borrelplank was ontzettend lekker. Service was ook geheel naar wens.

Leuk en verrassend.

Eerst een “ik denk aan jullie “ tas van de kinderen . Een leuke verrassing en lekker. Wij wisten niet dat het zo kon en hebben later een cadeautje besteld voor een verjaardag. En zelf nog een weekendtas. Aan te bevelen!

Heerlijke producten en goede service

Heel leuk om in deze tijd iemand te kunnen verrassen met een lekker borrelpakket! Genoeg keuze op de site, mogelijkheid voor een persoonlijke boodschap en snelle bezorging! Mijn moeder was er erg blij mee! :-)

Echt goede service

Dezelfde dag al gebracht bij de persoon die ik beterschap wilde wensen

Heerlijke vrijmibo plank gehaald

Al een paar x wat gehaald en 1 x gebracht was allemaal top geregeld

Prima en keurige service

Leuke gevulde bezorgtas ,origineel kadootje,top !

Bedankt zuivelhoeve Sneek voor de rijkelijk gevulde tas ,die door 1 van de vriendelijkste bezorgers ooit werd bezorgd!!Top👍

geweldig

geweldig

Prima bedrijf

's morgens online besteld, 's middags kwamen ze het al brengen. Alles netjes volgens afspraak.

Zeer vriendelijk. Goede service

In de ochtend online een bestelling gedaan en ondanks de drukte rond Pasen, werd het dezelfde middag nog bezorgd. Top.

Top service in Deventer en Doetinchem!

Super geregeld. Makkelijk via de site besteld en keurig op de juiste dag bezorgd! En de ontvanger was er ook blij mee.

Misschien kleine tip een inschatting van de bezorgtijden aangeven

Dank voor het bezorgen van de paasattentie bij mijn ouders; perfect geregelde

Ik ben zeer tevreden met het pakket en de bezorging er van

Snelle en vriendelijke service.

Keurige afhandeling van de bestelling. Heerlijke producten!

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.