Laptop opgehaald en zeer tevreden!

Online heb ik mijn bestelling geplaatst en aangegeven dat ik deze wil ophalen op locatie, dit was geen enkel probleem. Vriendelijke medewerker en receptie zeer behulpzaam ik kon alle tijd nemen en mijn vragen stellen. Ik zal mijn ervaring ook zeker delen met vrienden en familie en laptop planet adviseren!!

Vriendelijke receptie en ontvangst.

Na een warm welkom kon ik meteen doorlopen voor mijn laptop. Deze stond netjes klaar en ik kon de laptop bekijken en testen wat ik erg fijn vond. Net en vriendelijke mensen en voor mij een betrouwbaar adres in Utrecht! Ga zo door!

Advies op maat en zeer vriendelijke te woord gestaan.

Alles is zeer goed verlopen, alleen jammer dat er geen bezorging plaats kon vinden op zondag. Laptopplanet is zeker voor herhaling vatbaar!

Goed en snel

Levering was snel, laptop nog sneller! Opstarttijd is fenomenaal!

Top product geleverd vrijwel nieuw

Keurige aflevering. Echt schone laptop super blij.

Uitstekend!

Een dikke 10 van bestellen tot bezorgen!

goed werkend laptop voor weinig geld

goede informatie en levering erg tevreden.

eerste laptop

voor het eerst een refurbished laptop aangeschaft online en ik ben positief verbaasd! Goede prijs kwaliteit, goed verkapt en goede communicatie. Al met al zeer tevreden met mijn aankoop. Laptopplanet is zeker een aanrader.

Snel en stipt.

Duidelijk en overzichtelijk website, scherpe aanbiedingen en snelle levering!

goede service snelle levering blij met mijn aankoop.

Net en snel laptop voor weinig!

Zeker een aanrader, ik zie jullie in mijn omgeving goed aanbevelen! Ieder die een betrouwbaar adres zoekt voor een eerlijk bedrijf met passie, dan ben je zeker bij het juist adres. Laptopplanet tot de volgende keer!

Very pleased!

I am very pleased with the product I recieved. The customer service speaks fluently English and I was very suprised when the employee adviced me an cheaper model that would cover my demands and needs. Normally companies would try to sell expensive models to customers because they are not fimiliar in the world of computers. I trust this company and can I can vouch for the hardware and service they deliver. Thank you guys from LaptopPlanet.nl for your honesty and friendly experience.

aanrader!

via Marktplaats contact gehad met laptop planet en zeer goed en nog belangrijker met geduld geholpen! Ik heb uitleg gekregen over mijn opties en gericht advies ontvangen. Een betrouwbaar adres voor mensen die niet al te veel weten van laptops. Ik zal dit club zeker aanraden bij vrienden en familie een betrouwbaar bedrijf voor advies en aankoop op afstand wat niet meer vaak voorkomt! Ga zo door!

tevreden met mijn aankoop en service!

zeer tevreden met mijn aankoop laptop als nieuw buiten een paar kleine krasjes om. Service en advies aan de telefoon tot bezorging van aankoop zonder enige moeite en zeer vriendelijk. Laptopplanet is zeker een aanrader voor iedereen.

zeer goed

net laptop ontvangen met adapter en goed ingepakt. zeer tevreden!

Goed geregeld

Perfect Conform wat er op de site staat een snelle levering en een perfecte laptop.

Snelle levering wij zijn tevreden met onze Lenovo!

Tevreden

Goed uitziende laptop, Werkt goed. Laptop 1 dag later bezorgd dan beloofd.

goede ervaring

Goede service, netjes verpakt en snel geleverd!

Dell Latitude E6420: Intel Core i7

Een week geleden een dell laptop besteld zeer tevreden als nieuw. Alles werkt prima en binnen 2 dagen in huis zit er aan te denken om er nog een voor mijn vriendin te bestellen top Laptop Planet.

Tot nu toe: Duidelijke website, duidelijke prijsstelling, goed te volgen bestelprocedure, snelle levering en correct werkend refurbished bestelde laptops.

keurig geholpen

Van voldoende naar perfect!! Duidelijk mensen die het beste voor de klant willen geweldige service en telefonische hulp indien nodig

Zo hoort een webwinkel te werken, top !

Om de zoveel tijd komen we terug bij dit bedrijf als een van onze laptops aan vervanging toe is. Tja, wat kan ik verder schrijven, dit is een voorbeeld hoe het kan, altijd stipte levering, zeer goede kwaliteit artikelen en een snelle reactie als je iets vraagt. Eigenlijk niet bijzonder, zo zou toch elke winkel of webshop met z'n klanten moeten omgaan. Zondemeer een aanrader!

Snelle levering en uitstekend verpakt

Snelle levering en uitstekend verpakt. Prima product geleverd en aangepast aan mijn wensen. Zondemeer aan te bevelen!

goede ervaring

Ik was zeer verrast, hoe mijn bestelling is binnen gekomen. De spullen waren zeer professioneel ingepakt, met alle accessoires daarbij in. Ik kon gelijk beginnen met het installeren van mijn programma's. Bedankt, voor deze service.

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden