Bestelling stond klaar bij afhalen. Kwestie van uitpakken en aansluiten. Hoppa. Werkt probleemloos en naar verwachting.

Zo goed als nieuw

De gebruikte T440s die ik besteld heb, lijkt wel nieuw! Geen krasje op het beeldscherm! In ieder geval is hij perfect gereinigd, en ik ben er erg blij mee. Voor dat geld had ik nooit een vergelijkbare nieuwe laptop kunnen kopen, die zijn minimaal twee of drie keer zo duur. Dus ja, ik ben erg tevreden met Laptopplanet een regelrechte aanrader!

Goed zoals we gewend zijn

inmiddels de 2de laptop besteld bij laptopplanet zoals gewend vlot en goed verpakt binnen gekregen laptop werkt uitstekend!

aanbevolen

Snelle correcte levering de laptop voldoet aan alle aangegeven specs en is in zeer goede staat, Ik heb contact gehad met klanten service betreffende windows 10 Al mijn vragen werden beantwoord ik beveel dit bedrijf graag aan.

Achterafbetalen goede optie!

Snel de juiste laptop gevonden en ontvangen, Achteraf betalen fijne optie op de website!

Dank!

Bedankt voor jullie diensten. Allemaal prima gegaan van de bestelling tot de levering van het product. Heb ik zelfs ook contact gehad met een van de medewerkers en ze hebben me prima geholpen met mijn vragen. Het probleem was snel opgelost. Ik zal zeker in de toekomst terug komen voor andere producten. Dank jullie wel en ga zo door, goed bezig!

zoals omschreven

Snelle levering. Product zoals omschreven. Realistische prijzen.

netjes

Mooie en goede laptop besteld en ontvangen, bijna niet van nieuw te onderscheiden en super snel geleverd. Ik heb laptopplanet ook al aanbevolen bij familieleden en vrienden.

Uitstekende bedrijf

Ik had een goede (refurbished) laptop nodig voor mijn studie en ben na lang zoeken terecht gekomen bij Laptopplanet. Een fijne ervaring met duidelijk ervaren mensen. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, snelle service en een zeer goede laptop ontvangen. Bij mijn volgende aanschaf zal ik hier zeker terugkeren.

Product voldoet volledig aan de omschrijving op de website. Snelle levering, adequaat verpakt, compleet met adapter stroomsnoer en factuur.

Laptops zien er uit als nieuw. Super service en scherpe prijzen.

Zeker een aanrader!

Van bestelling tot levering geen enkel probleem ervaren.

Snelle levering en producten zoals omschreven erg netjes weinig tot geen sporen van gebruik.

Positief! Betrouwbaar. Professioneel.

Prettig in gesprek. Zie boven. Nemen de tijd voor je.

goed & snel geleverd

Achteraf betalen mogelijkheid is erg fijn, verder niets op aan te merken.

Klarna achterafbetalen optie perfect geregeld!

optie achterafbetalen klarna perfect geregeld, aankoop was snel in huis goed verpakt, top mannen!

niets op aan te merken !

Prima laptop voor een aantrekkelijke prijs. Goed verpakt en volgens afspraak op tijd afgeleverd. Gewoon niets op aan te merken.

net laptop zeer rap!

levering prijs en kwaliteit erg goed.

uiterst tevreden

Uiterst tevreden met de laptop. De volgende werkdag geleverd. Een klein vraag gehad na verkoop en ze stonden me goed te woord. Volgende laptop zal ik ook zeker bij laptopplanet.

Laptop hp elitebook 9470m gekocht , ziet er netjes uit , batterij had problemen . Maar dat is netjes opgelost, nieuwe batterij toegestuurd gekregen. Goeie service !!!! Raad het aan om daar een laptop te kopen. Zien er goed uit en zeker niet duur !!!

Keurig bedrijf, zeer behulpzaam. Duidelijke informatie en zeer goede service. Ik kan iedereen aanraden hier een laptop of pc aan te schaffen.

Betrouwbaar webshop, leuk website en vriendelijk personeel.

Bestellen ging simpel, mijn bestelling heb ik de volgende dag goed ingepakt ontvangen en erg blij met mijn aankoop.

Overzichtelijk website en vriendelijke personeel.

Ik raad laptopplanet zeker aan! Simpel en overzichtelijk bestel proces met 1 klik kon ik extra werkgeheugen kiezen. Daarnaast aan de telefoon ook vriendelijk te woord gestaan om een keuze te maken. Betalen kon veilig via ideal al met al een goed en betrouwbaar gevoel gekregen. Na het bestellen netjes een email ontvangen met track trace gegeven en zoals aangegeven volgende dag mijn pakket ontvangen. Zeer tevreden van aankoop tot eindproduct.

snel geleverd

scherpe aanbieding en vriendelijk personeel

net en snel workstation ontvangen, zeer snel en een scherp helder beeld.

great service and price!

Very clear website, only in dutch but I could manage to place my order. Very happy with the service, chat function very handy to ask some simple questions. As promoted the laptop was delivered the very next day. Laptop looks great and works fantastic! Very happy with laptop planet, I can advice this company from the bottom of my heart ! Also it is very handy to have an customer service that speaks good english!

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden