Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen zijn klanten tevreden over snelle levering en de kwaliteit van de producten. Ze waarderen een duidelijke website en het bestellen verloopt vlot. Een opmerking gaat over verzendkosten die als hoog worden ervaren. De feedback laat een consistente tevredenheid zien met de klantenservice en het assortiment.
Makkelijk bestellen en prima glas producten.
27 October 2023
Mark
Blaricum
Dit is het 3e bedrijf waar ik bestel en het 1ste dat correct en vlot levert. Tot nu toe blijkt goedkoop miskoop; in mijn ervaring met glasverpakkingsbedrijven. Hier betaal ik net iets meer. Maar de bokalen komen zonder bubble wrap in uitstekende conditie aan. Een dikke pluim voor de persoon die de levering deed. Ook de communicatie per mail verloopt vlot... waarvoor mijn dank!
25 September 2023
Kristel
België
Heldere en gebruiksvriendelijke website. snelle en correcte verwerking van de bestelling. kwalitatief materiaal. Heel tevreden...
21 July 2023
kris
herzele/ belgië
Vriendelijk personeel en keurige levering
18 June 2023
Bastiaan
Tilburg
Heel vriendelijk en professioneel!
27 May 2023
Wim
Mol
Door een relatie werd ik op dit bedrijf gewezen. Wat een assortiment en wat een vriendelijke en toegankelijke afhandeling van mijn bestelling. Zeer aangename ervaring
27 May 2023
Henk
Breda
Altijd fijn dat je ook met kleine hobbymatige bestellingen terecht kan. Ieder jaar opnieuw maken wij de snoeppotten voor de geslaagden van een middrlbaar onderwijs met de vaso potten. We zijn enorm tevreden dat bestellen en verzenden zo vlot gaat.
2 May 2023
Carin
Spijkenisse
te woord gestaan en verder geholpen door een vriendelijke vakkundige man ( Rob) die mij naar volle tevredenheid antwoord heeft gegeven op al mijn vragen.
30 January 2023
Nico
volendam
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad met Catalonië glas. Bestelproces en afhandeling lopen soepel en de producten werken goed :)
17 December 2022
Juul
Eindhoven
Alles staat altijd op tijd klaar. Goede kwaliteit en goede service. De mensen zijn er erg vriendelijk.
28 October 2022
Silvie
Ulicoten
Ook een zeer snelle levering van goederen binnen drie dagen na bestelling. Alles netjes verpakt en voor de deur afgeleverd.
7 October 2022
cj
Gouda
Na telefonisch contact, via internet besteld en zelf afgehaald. Alles ging moeiteloos.
1 July 2022
conny
Tilburg
goede prijs en snel geleverd alles top gegaan :):)
20 May 2022
John Heilig
Hoogkarspel
Erg tevreden met de glazen potten. Goede kwaliteit en goede service!.
26 April 2022
Bianca
Valkenburg aan de geul
Ik was van te voren langs gegaan voor monsters. Zeer vriendelijk geholpen. Bestelling ging snel.
21 March 2022
Rachida
Eindhoven
Mooie kwaliteit en snelle levering
31 January 2022
Jeroen Van Den Boogert
Breda
Ik kan momenteel nog geen beoordeling geven. Ik wacht nog op bevestiging van vertek van produkten en heb ze dus nog niet ontvangen. Jullie moment van evaluatie is toch wat misplaatst.
Beveelt niet aan
31 January 2022
patricia
Jabbeke - 8490
Na een telefoontje was aangegeven dat het product op voorraad was. De noodzaak voor mij was dat het snel geleverd kom worden. De afspraak zijn ze nagekomen en het product is goed
16 January 2022
Monique
Oud Beijerland
Ik wordt altijd meteen en super goed geholpen. Alleen jammer dat nu alles duurder is geworden, maar dat is overal zo nu in deze tijd.
7 January 2022
silvie
ulicoten
Super snel en goed afgeleverd
20 December 2021
Milena
Den ilp
De bestelling staat de volgende dag klaar,fijne service,en geen wachttijd.
3 December 2021
Rob
Oost west middelbeers
Goed vindbaar op het internet. Telefonisch contact gehad. Goede uitleg, en afspraak nagekomen. Prompt geleverd.
29 November 2021
Berend
Benissa, Spanje
Makkelijke website en snel geleverd.
9 November 2021
Caroline Oostveen
Koedijk
Ik ben al een aantal jaren klant en heb nog nooit een probleem gehad. Altijd indien nodig goed advies. De site is heel toegankelijk en gemakkelijk om producten te bestellen. De aflevering is ook prima. Hortom zeer tevreden over het bedrijf.
9 November 2021
W.A.M. Coenen
NIJMEGEN
Catalonieglas levert in zijn producten en in zijn diensten kwaliteit. Het is heel prettig om te weten dat je altijd iemand kan bellen én ook altijd iemand aan de telefoon krijgt. Dat klinkt heel logisch, maar dat is het niet. Financieel zijn er wellicht goedkopere producten te verkrijgen, maar met deze voorkom je foutieve aankoop en heel veel ellende. Klasse! Ze denken ook met je mee.
4 October 2021
Annelies
Den Haag
Van het verpakken van glas naar glasverpakkingen om je product te beschermen. Catalonië Glasverpakkingen is eind 19e eeuw opgericht als 'stroohulzenfabriek'. Glazen flessen werden vroeger namelijk verpakt in hulzen van stro. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke groothandel gespecialiseerd in alle soorten glazen potten en flessen; van eenvoudige weckpot tot luxueuze glasverpakkingen van cosmetisch flint glas voor distilleerders.
Heliosstraat 6
5048CB Tilburg