Prima winkel

Je kan rustig kijken zonder de pressie van een verkoopster erg fijn.

Goede bediening.

Prettige ervaring.

Goed geholpen genoeg tijd en mee denken.

Goed personeel vriendelijk geholpen ga er zeker weer terug.

Voortreffelijk

Op een zeer fijne wijze geholpen.

fantastic

Door verkoper goed geholpen .Heeft werkelijk goede ervaring met kleding wat bij elkaar past .zeer tevreden .

Fijne verkoper. Denk goed mee met de klant

Fijne verkoper en denk mee met de klant.

Slecht

Corduroy broek besteld via website 36/32 Toegezonden 32/36 op de bijgevoegde order formulier geleverd 36/32 Retour etiket wordt niet herkend bij DHL afgifte/retour punt Klanten service niet bereikbaar Uiteindelijk bij Postnl ingeleverd en retour kosten betaald

Ben naar behoren verholpen. Dank voor.

ruime keuze

moderne kleding

Assortiment is helemaal mijn smaak!

Goede service, vriendelijke hulp

Goede ervaring met de vermaakservice

Kostuum en overhemd gekocht die beiden moesten worden vermaakt ivm met lengte. Geheel naar wens gebeurd en prima kwaliteit. ook geleverd op afgesproken datum.

Had jas gekocht. Enkele dagen later via mail dezelfde jas als aanbieding. Kon jas terugbrengen en opnieuw kopen met korting. Top!

Mooie winkel met goede collectie

Ben prima en leuk geholpen door uw medewerkster.

Prima kleding, leuke winkel en goede verkoopster

Het kan in eén woord: Prima

We zijn zeer prettig geholpen, de collectie is mooi. Komen zeker weer terug.

Top mannenwinkel

Goed advies, leuk personeel en een ruime keuze qua kleding en merken. En nog koffie ook!!

Vriendelijke en deskundige hulp

Mijn laatste bezoek was heel prettig

Leuke tent

Goede kwaliteit

Goed geholpen met leuk resultaat

Ik werd geholpen een keuze te maken voor een shirt dat ik in eertste instantiie zelf niet zou kiezen, maar waarmee ik wel heel tevreden ben

zeer vriendelijke dames in de zaak voor prettige bediening

Prettig geholpen

De ervaren verkoper heeft mij (ons) super geholpen met alles.

De keuze is heel goed en ik denk dat de kwaliteit ook uitstekend is maar dat moet uiteraard nog blijken na het gebruik door de tijd heen. Ik heb voor € 1200,-- aan kleding gekocht en had begrepen dat de (niet door mij bestelde) riem als vorm van korting cadeau was maar aangezien de nota pas bij thuiskomst uit te draaien is en dat niet in de winkel gecontroleerd kan worden was dat helaas een tegenvaller want stond toch op de rekening.

Leuk assortiment en vriendelijk personeel

De winkel is iets kleiner maar sfeer en assortiment is goed gebleven

goed geholpen

Fijn geholpen. Vakbekwaam personeel, gastvrij en gezellig.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist