Goed geholpen aandacht voor de klant men neemt de tijd voor je Aanbeveling voor het kopen van de kleding

Goed en behulpzaam

Goed en behulpzaam

Heel vriendelijk,behulpzaam en goed geholpen.

Staat beschreven in "één zin".

Veel keus

Prima keuze mogelijkheden. Verder vind ik dat 1 verkoopster in zo’n winkel te weinig. Dit kost echt klanten

De volgens mij van Marokkaanse afkomst geweldige verkoper die mij altijd zeer goed adviseert en behulpzaam is!

Adam Eglantier zeer prettig personeel

Altijd bereid om zaken die niet op voorraad zijn of in de collectie zitten te bestellen

Goed en vriendelijk personeel.

Regelmatig andere etalages. En aanbiedingen zijn prettig in deze tijd.

Super fijne winkel in Maassluis

Super fijn altijd geholpen door de zeer kundige geduldige Silvia, zij maakt het dat ik daar graag kom

Ben tevreden met AdamBrandstore

Ik werd er deskundig en klantvriendelijk geholpen

Goed geholpen, goede koop experience en naorg

Heel vriendelijk en goed geholpen

zie hier boven

Prima geholpen. Nemen echt de tijd voor de klant.

Adam is een prima zaak, maar zou van merken die zich graag op borsthoogte groot gedisplayed willen zien staan af moeten en zich meer op de middelbare leeftijd man moeten richten. London City Club in Rotterdam was zo’n zaak, met een heren afdeling; goede niet schreeuwerige merken en veel betaalbaarder dan bv Oger.

was gewoon top

snel en vriendelijke hulp

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen

Gewoon goed

Wordt altijd goed geholpen en vriendelijk

Slecht…info na aankoop…0,00

Aankoop gedaan online…na 20 min nog steeds geen bevestiging vd aankoop. Het geld was snel v m’n rekening…maar de rest vd bijbehorende info was ver te zoeken. Heb 2x gebeld…maar nog steeds geen bevestiging en info of bestelling was opgestuurd was kreeg ik ook niet binnen…SLECHT…!!

Waardeloos! Geen reactie, geen verzending, geen kortingscode

Geen mail ontvangen met kortingscode en de belofte "nu besteld, morgen in huis" is echt een joke!

Waardeloos!

Op 28 juni had ik online een bestelling geplaatst. De bestelling is nooit geleverd. Daarop heb ik intussen al diverse emails en telefonisch verzocht om terugbetaling van de niet geleverde order, maar vandaag 26 augustus, 2 maanden verder, heeft de terugbetaling nog steeds niet plaatsgevonden. Het is echt triest hoe de organisatie van Adam Brandstore hiermee omgaat

Wat ben ik weer goed geholpen.

Altijd een prettige middagje winkelen. Helaas moet ik er nu voor naar Houten. Hoop dat er weer een filiaal in Apeldoorn centrum komt.

Zeer slecht wacht al ruim een maand op mijn geld

Ik heb begin juni een bestelling geplaatst van de 3 artikelen 2 terug gestuurd. Na 2 weken een e-mail gestuurd waar mijn geld bleef geen reactie. Na 3 weken gebeld zou binnen een week terug geboekt worden. Tot op heden nog steeds niet mijn geld ontvangen. En reageren niet op mijn e-mails. Zou daar dus niet online meer bestellen. Vind het erg dat ik ook nog eens mijn geld kwijt ben.

Compleet onacceptabel

Meer dan een maand geleden kleding retour van enkele honderden euro's en nog steeds geen geld terug. Elke keer bericht terug dat het binnen 1 a 2 dagen in orde gemaakt wordt. Ken je die grap van morgen gratis bier?

Uitmuntend

Ik heb het colberts gisteren voor het eerst aan gehad en kwam tot de ontdekking dat antiediefstal Button nog aan de mouw zit, oeps, foutje bij de kassa. Moet er nog wel af. Mvg Willem Peter de Ruijter

Fijne bediening in de winkel. Zonde van de extra kosten.

Jammer, dat ik voor het verkorten € 12,50 per pantalon moest betalen, terwijl dat bij andere winkelketens voor precies dezelfde pantalons niet hoeft. Dit is voor mij een reden om mijn pantalons (kleding) voortaan bij anderen dan Adam Brandstore te kopen.

Terleurgesteld

Ik heb 2 polo shirts gesteld voor mij man. Ze kwamen in ze verschillende dozen binnen. De Adam doos was helemaal kapot. Daar kan Adam zelf niets aan doen. In de andere doos zat het retourlabel. Helaas waren te polo.s te lang en ik heb ze retour gestuurd . In de andere doos met retourlabel. En afgegeven bij DHL. Die kende Adam niet...vervolgens zou ik binnen 30 min op mijn mail die ik bij DHL zelf moest invullen. Helaas heb ik geen mail gekregen van DHL dat ze het pakje in ontvangst genomen heb. Vervolgens 2 x gebeld naar Adam. Vriendelijke vrouwen gesproken ...dat ik maar moest afwachten....had misschien te maken met de verhuizing van Adam....ik ga maar weer bellen....hopelijk wordt het probleem terug storting van de poli.s uiteindelijk opgelost. Anders ben ik de dupe...en bestel niets meer bij hun....jammer.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist