we werden goed geholpen

Je wordt bij Adam zeer professioneel geholpen. Kennis van het personeel zeer goed

Je wordt bij Adam zeer professioneel geholpen. De kennis van het personeel is uitstekend en er wordt meegedacht naar een passende oplossing.

Prima service en goede collectie

Zie boven

Zeer professioneel Gaan zeker terug

Uitstekende service bij retour

Zie boven

geweldig rustig en correct tewoord gestaan

kundige en charmante dame die mij hielp om tot de juiste keus te komen

Riem geruild, werk keurig nagestuurd.

Riem gekregen, maar wilde ik graag omruilen. In de winkel hebben ze een nieuwe besteld in mijn maat en laten opsturen naar mijn adres. Prima service dus. Moest wel posttarief bijbetalen, maar dat lijkt me logisch.

Netjes op tijd binnen

Goede foto’s en snel binnen

Goed assortiment en prima service

Combinatie van webshop en winkels zijn prettig. Service is goed en betrouwbaar.

persoonlijke aandacht en advies

ik heb goede ervaring bij het kopen van kleding bij Adam, personeel is ter zake kundig en geeft goede adviezen en altijd tot volle tevredenheid.

Nette service en klantvriendelijk personeel

Naast het kwaliteitsassortiment heeft Adam ook klantvriendelijke medewerkers in de Brandstore.

Mooie collectie kleding, vriendelijk personeel

Mooie collectie kleding, vriendelijk personeel

Prima, charmant en attent

Jarenlang al heel prettig geholpen waardoor ik volgns mij nog nooit zonder aankoop de winkel ben uitgegaan. Grote voordeel voor mij: hoef ik verder niet elders weer te gaan passen en meten. Jullie serveren ook goede koffie!

Netjes geholpen, niets was te veel. Prijzen waren prima.

Geweldig geholpen

Een fantastische medewerkster die alles deed om mij te helpen.

Prettige bediening

In Apeldoorn in winkelcentrum de Egelantier word je altijd zeer prettig geholpen. Er wordt meegedacht en mocht jouw maat er niet zijn, dan is die wellicht op voorraad op de centrale. Wel jammer dat het merk Mc Gregor niet meer zo aanwezig is.

Zeer klantvriendelijk

Belang van de klant staat duidelijk op de voorgrond

Niet goed bij vermaken

Broek van costuum diende uitgelegd te worden, tot 2 keer toe niet goed gegaan.

Zeer goed geholpen door dame met veel ervaring

Ik geef vrienden een nevelig om bij jullie te kopen

Goed advies, alle tijd

Top geregeld

Adam aan de Eglantier te Apeldoorn voelt als thuiskomen

Zolang Adam op die locatie zit, ben ik klant van deze locatie. Niet vreemd overigens omdat zij de enige herenwinkel zijn in een wijk die zich qua inwoneraantal kan meten met de gemeente Zutphen. De winkel heeft een vaste kern van dames, we kennen elkaar al heel lang, delen een traumatische ervaring (gewapende overval) en een grapje kan er altijd wel af. Houden zo. Hoewel ik tussentijds naar de binnenstad van Apeldoorn ben verhuisd, ga ik niet naar jullie vestiging aan de Hoofdstraat maar blijf ik trouw aan de Eglantier. Een vaste klanten-actie, zoals de ANWB haar klantenbestand naar jaren lidmaatschap heeft ingedeeld, geef ik uw management in overweging. Met vriendelijke groet, Albert C. Heshusius

Fijn winkelen bij Adam Hellevoetsluis

Bij Adam Hellevoetsluis word je altijd plezierig van goed geholpen. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Uitstekende klantgerichtheid

Ook kleding dat niet in je maat aanwezig is via andere winkels of website opsporen en je daaromtrent informeren

Zeer fijne service

De verkoopster nam alle tijd om kleding in de juiste maat te zoeken en te laten passen. Waar de juiste maat niet beschikbaar was, heeft ze deze besteld en zelf gardeur gemaild of deze nog broeken hadden. Kleding juist vermaakt, alles snel geregeld.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist