Goede kwaliteit en deskundig

Zoals altijd. Met hulp van de plezierige manager altijd snel gevonden wat ik zocht; of- en dat is interessanter- gevonden wat ik niet zocht, maar wel geheel mijn smaak is. Ik koop nergens anders kleding.

Ideale herenkleding store

Mensen met verstand van zaken klant blijft koning

Vakkundig geholpen en geen stress prima zoals je het graag wilt.

Zie bovenstaande zeer prettig dus.

Mirella is een lieve warme verkoopster die je het gevorl geeft thuis te komen

Ik vind Mirella in Schiedam een heerlijke, warme lieve verkoopster. Ze is snel, geeft goede adviezen. Als ik wil is er koffie of thee. Laat haar niet gaan en maak aan vestigings cheffin! Zij is TOP

Levering ging prima

Helaas is mijn achternaam nog steeds niet correct geschreven, ondanks herhaald verzoek. Erik Bruins Slot

Top winkel

Veel keuzes vriendelijke mensen top kwaliteit

Snelle levering product als omschreven

Werd snel geleverd.. goede kwaliteit

Werden vriendelijk geholpen in ontspannen sfeer.

goede ervaring

Niet zo goed

In eerste instantie heel tevreden. We hadden een overhemd gekocht voor onze schoonzoon. Omdat hij niet paste is hij terug gegaan. Medewerkster was niet erg behulpzaam. Nieuw systeem en het was allemaal moeilijk. Uiteindelijk heeft mijn schoonzoon een polo uitgezocht van €60,- Het overhemd was net zo duur, maar we hadden 25% kortingsbon. Die kon niet verrekend worden met de polo.

Goed en vakbekwaam.

Mijn ervaring is, dat je vriendelijk en met geduld wordt geholpen.

Snel en netjes bezorgd.

Maatvoering kan wat duidelijker bij de producten op de website vermeld worden. B.v. Ruim vallend, slank vallend. “regulair fit” of “modern fit” staat niet altijd bij de overhemden.

Goed assortiment en zeer prettige bediening

Goed assortiment en zeer prettige bediening

vlotte bediening en behulpzaam

nvt

Prettig en deskundig geholpen

Prettig ontvangen met koffie en vriendelijk en deskundig geholpen

Wederom in Woerden prima geholpen. Hoewel wij er ongeveer 1x per jaar komen werden we herkend door de verkoper van vorig jaar en weer uitstekend geholpen.

Adres aanpassing werd direct uitgevoerd.

Voldoening

Goed advies Oprechte servies Brede keuze

Er was iets kapot gegaan. Omruilen gelijk geen probleem

Heel prettig en vakkundig

Nogmaals heel prettig

Prachtige winkel met een uitgebreid assortiment en perfect geholpen

We werden ontvangen met een kopje koffie. Perfect geholpen. Klantvriendelijk en zeer klantgericht. Uitgebreid assortiment. Je hoeft niet meer naar andere winkels. Alles onder een dak! Echt een aanrader.

Goed geholpen, niks was te veel, wist precies wat ik wilde

Prima surves.

Uitgebreide collectie

Mijn mening, die zeer lovend was, vooral voor degene die mij hielp, hebt u vorige week gehad.

Mijn mening, die zeer lovend was, vooral voor degene die mij hielp, hebt

Geweldige winkel met geweldige service

Mijn ervaring bij de Adam winkel is zeer prettig en uitstekend geholpen door de ferkoopster

Prettige verkoper met verstand van zijn vak

De verkoper begreep mijn wensen, drong niet aan op eventule andere artikelen. Met éé'n oogopslag wist hij mijn (juiste) maat in te schatten.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist