uitstekend

Zeer goede en snelle service

rustig en fijn geholpen.

werd alle tijd genomen en gaven het juiste advies.

klantvriendelijk

Zeer prettige, deskundige en geduldige medewerker

Goed en vriendelijk advies.

X

Top zaak ik ben heel blij

Heel goed geholpen en meegedacht. Ik heb namelijk een buikje en de verkoopster heeft net zo lang gezocht dat ik met de juiste spullen ben geslaagd. Complimenten aan de verkoopster.

Zie onder

Klantvriendelijke behandeling van mijn 'klacht', t.w. verkleuring van een short.

Goed, netjes geholpen.

Zie boven.

Goed zoals altijd

Vriendelijke dame en mooie kleren..wat heeft een man meer nodig??

Fijne winkel, goede keuze

Goed geholpen

Was kleding voor mijn dementerende vader. Goed advies gekregen en met 1 type merk broek laten dienen als voorbeeld. Kleding na het vermaken afgeleverd bij Villa Nova het tehuis in de buurt. We komen zeker terug!

Goed geholpen

In één woord uitstekend

Klantgerichte en klantvriendelijke medewerksters. Maar dat wist ik al van vorige bezoeken aan deze winkel

Bediening absoluut zeer klantgericht en vriendelijk, een topper met verstand van zaken.

Alleen de aangeschafte pantalon was goed afgespeld door de medewerker maar door de kleermaker 10 cm te kort gemaakt. Jammer, morgenochtend terug!

Perfect bedrijf

Je wordt goed geholpen Purmerend en ga dus graag naar filiaal in Purmerend. jammer dat Amsterdam Noord is gesloten.

Goede keuze en klantvriendelijk

Netjes en goed geholpen.

Ik slaag altijd bij Adam

Of het nu gaat om een broek, overhemd of polo of trui, ik ga nooit met lege handen de zaak uit

Prima zaak

Bij Adam Brandstore wordt je een zeer prettige geholpen, niet opdringerig en met kennis van zaken en oog voor de klant. Zeer uitgebreid assortiment. Niet de goedkoopste

Bestellen ging makkelijk, werd binnen aangegeven tijd bezorgd, netjes verpakt.

Zeer goed geholpen

Mooi en goed geholpen

Deze is prima

Prima zaak. Kom er graag. Goeie bediening

Zie boven

Wordt heel goed geholpen...

Is heel goed vriendelijke mensen...

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist