Altijd netjes geholpen en prima service

Zeer vriendelijk en vakbekwaam geholpen

Zie boven

Kwalitatief goed

Kwalitatief goede kleding en deskundig personeel

Ben goed geholpen

Ben geslaagd in de winkel

Mooie kleding

Vriendelijke mensen en goed advies. Kan meestal wel slagen.

Zie hier onder.

Doordat ik al jaren eerst Duetz daarna bij Adam kwam vond ik het jammer dat Duetz weg ging, Adam is voor jongeren. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan verhuizen naar Zeist dus weer naar Duetz.

Fijne mensen perfecte verkopers

Overzichtelijke zaak netjes en schoon aardige en behulpzame verkopers

fantastische verkoop medewerkers

Echt klantvriendelijk en goede kwaliteit kleding

mijn ervaring is dat ik heel vriendelijk en correct werd geadviseerd.

wij waren er op zondag , alle winkels dicht , maar deze Adam Store was open . vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Top!!

plezierige bediening

Bij de aankoop van mijn kleding werd ik plezierig geholpen, deskundig advies maar gelukkig niet opdringerig.

Prima en zeer vriendelijke verkoop behandeling

Zie boven

Verkoper nam alle benodigde tijd en gaf goed advies

Gastvrij ontvangen, ook al was hij net druk met het uitpakken van de ingekomen kleding. Vragen werden goed beantwoord.

Minder goed

Ik heb onlangs een zomerjas gekocht in Adams Brandstore Dordrecht. De verkoper gaf aan dat de mouwen langer gemaakt konden worden doch dat bleek bij navraag bij mijn moeder (zij is costumiere) niet mogelijk. Hier baalde ik wel van maar ik heb de jas maar gehouden omdat ik ergens anders ook niet zo snel een jas kan vinden voor mijn lengte armen (mouwlengte 7).

Vriendelijke en persoonlijke advisering.

Alle aandacht en geduld voor de cliënt.

Super, zoals altijd

Heel fijn geholpen. Zonder man een hele goede keuze kunnen maken door eerlijke hulp. Dat is wat ik belangrijk vind. 1 keer terug geweest en daarna alles top.

Heel fijn geadviseerd.

Er werd ruim tijd voor mij genomen en dat is wel heel erg prettig.

Prettige winkel met fijn personeel.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel Geven goede tips

Goede kleding en een erg goede service

Prettige zaak

Het personeel is deskundig denkt mee is attent en alert.

Te gek

Altijd bijzonder prettig geholpen maar de invalhulp is iets te opdringerig.

Uitstekend!

Uitstekend geholpen en geadviseerd door een vriendelijke en opgewekte medewerkster die geen moeite teveel was.

Uitstekende service, grote collectie

Ik kom al jaren bij Adam waar ik altijd goed en kundig geholpen wordt. En als je er tijd voor hebt kun je er dan ook nog een kopje koffie of thee bij krijgen.

Prima service.

Word altijd prima geholpen , dames zijn altijd vriendelijk.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist