Top winkel goede mode modern

Top winkel hier slaag ik altijd en krijg goed advies

Netjes Klantgericht Geduldig Goede kwaliteit

Klantgericht en professioneel advies

Zeker goede ervaring. Ik kom graag bij Adam in Rijswijk ( WC Bogaard) . Klantgericht en professioneel advies.

Zoals gebruikelijk klantvriendelijk

Fijne winkel met vriendelijk personeel.

Een prettige en behulpzame verkoopster.

Ik ben geholpen door een prettige en behulpzame verkoopster. Wanneer ik niet door haar geholpen was had ik niet zoveel gekocht!

prettige winkel met ruime keus

goed geholpen bij het vinden van het juiste artikel. correcte after sales service.

Altijd goed.

Goede service prijs/kwaliteit prima.

Lekker geshopped en goed geslaagd

Prettige winkel, goede service van verkoopster met goede adviezen.

Winkel met uitstraling

In de winkel een groot diversiteit van kleding, trendy, classic, gewoon netjes, voor iedereen. Zeer behulpzame en correcte verkoper, had na aankoop geen kassabon meegenomen, gewoon vergeten, maar bij aankomst thuis stond de kassabon op de mail, dat is nog eens after sale. Veel succes in deze toch wel afstandelijke tijd van mondkapjes en beperkt aantal mensen in de winkel.

Zeer adequaat geholpen

Artikel in de winkel niet meer in voorraad maar men heeft het voor mij even via de webwinkel besteld !

prima afwikkeling order en product geheel ok.

goede ervaring en voor herhaling vatbaar. dank.

uitstekend

snelle service en uitstekende kwaliteit.

Klantvriendelijk

Ook online winkelen goed geregeld! Een retour wordt snel verwerkt!

Prima, conform verwachting

Goede spullen en snelle levering

De service van Adam store is uitmuntend. Bij klachten helpen ze het snel en probleemloos op.

Top.

Vriendelijk en deskundig personeel, mooi ingerichte winkel.

Goed geholpen, fijne collectie

Fijne winkel (Leusden)

Hele fijne winkel met een goede collectie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

net als hier onder, heel duur!!

Keurig geholpen, maarrrrrrr. jullie zijn behoorlijk aan de prijs!!!

Goede services en lekkere koffie!

Positieve sales van personeel aan klant.

Bij Adam in Capelle aan den IJssel wordt je altijd vriendelijk en correct geholpen.

Goede kwaliteit, echter maar 1 persoon te helpen in de winkel

Jammer, maar het lange wachten geeft een lagere score. Rest is TOP

prima!

Goed geholpen en niet opdringerig!

Meedenkend en vriendelijk

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinsten. Mooie kleding, vriendelijk personeel.

Goed en snel geholpen

Los van de aankoop die goed en snel verliep ook een gezellig praatje gehad. Is in deze tijden een groot goed.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist