prettig

plezierig en deskundig geholpen.

Ruime keuze en voldoende 2 keer Xl kleding

Je word in deze winkel op een prettige manier met rust gelaten maar als je iets weten wil staan ze direct klaar . Ik ben heel tevreden over de Floris Duetz poloshirts met zachte t shirt stoffen

Werd wederom prettig geholpen

Super zaak

Geveld door Covid-19 kreeg mijn vrouw 2 broeken mee. Niet goed geld terug. Detailhandel met hart voor de klant.

Vorige week een 2e broek gekocht van hetzelfde merk in een paar weken tijd

Broek zit heerlijk dus een 2e broek van dit merk Vanguard gekocht. Deze moest net als de eerste iets worden ingekort. Vorige week ook deze broek korter laten maken. Vandaag opgehaald en thuis gepast omdat ik haast had. Toen bleek dat deze broek te lang was. Bij nameten bleek dat de verkoopster wel het aantal cm goed had aangegeven maar dat er 2cm te weinig vd broek is afgehaald door het externe bureau. Hierdoor moet ik weer een week wachten. Wellicht een tip. Probeer vanuit de zaak te redeneren dat dit heel vervelend is en wat minder dat het probleem extern is veroorzaakt. Achteraf denk ik had een gebaar gemaakt en geef mij die vermaak kosten retour of een tegoedbon ook goed. Ik kom al heel lang bij Adams en ben blij dat de zaak weer open is. Klacht had ook iets anders worden opgelost maar goed er zijn ergere dingen.

Werd snel én vakkunding én vriendelijk in Heerhugowaard geholpen!

Ontspannen kopen!

Lekker vrij rondsnuffelen, zeer klantvriendelijk geholpen en altijd geslaagd de deur uit!

perfect

Deskundig en prettig

Deskundig en vriendelijk

Fijne extra service bij levering product

Uistekend

Adam Leusden vriendelijke en kundige dames

Perfekt met veel advies geholpen

Vriendelijk

Fijn geholpen

Prettig geholpen, leuke collectie, goed geslaagd.

Goed!

Klantvriendelijk

Ontspannen.

Vriendelijke verkoopster.

Tevreden

Heel tevreden goed verzorgd ruime keuze .

Tevreden met 2 heerlijk zittende broeken, en een uitstekende verkoopmedewerkster!

Zie boven

Top meedenkende verkoper,

Meedenken, adviseren, niets was teveel voor de verkoper, voelde als VIP-behandeling en zeer beslist niet als sommige slijmende verkopers. Zoals hij mogen er meer zijn.

Heel prettig

Goed advies en prettige behandeling.

Staan altijd voor je klaar....niets is te veel .....denken met je mee

ALLEEN HEEL JAMMER DAT JULLIE.....ADAM BRANDSTORE.....ZO SLECHT IN HET AANBIEDEN VAN DE MATEN.... 3X L..... ZIJN ..... HET PERSONEEL IS NIKS MIS MEE....STAAN ALTIJD KLAAR.

Geweldige service

Geweldige service

Uitstekende service

Fijne zaak om terug te komen.

Als altijd: keurig en naar wens geholpen!

Als altijd: keurig en naar wens geholpen!

geweldige verkoopster

leuk ontvangen. Had alle tijd voor mij en gaf goed advies

Prima zaak met deskundig en hulpvaardig personeel.

Prima ervaringen, kom er steeds weer terug

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist