Goed personeel en altijd koffie proficiat!!

Altijd behulpzaam met het passen en geven ook andere opties

Het was fijn weer te kunnen winkelen

Onze ervaring was dat we heel rustig konden winkelen" al was het op afspraak" daardoor hadden we alle tijd om op ons gemak alles te bekijken en te passen en we zijn ontzettend fijn geholpen

Echt een Klant is Koning gevoel

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Bestelling voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

In and out -> geslaagd !

Telefonische afspraak, dus op tijd meteen geholpen, weten wat je wilt, 2 maten passen, kleur kiezen, inpakken en wegwezen. Helemaal geslaagd !

Perfect.

Zeer leuke winkel het personeel weet waarover zij het hebben, goed advies gekregen.

Prima geholpen en 4 sterren waard

De dames hebben ons prima geholpen. Ik geef maximaal vier sterren omdat er anders nooit meer iets te winnen valt. Eigenlijk zijn vier sterren voor mij het maximale want het kan altijd beter en perfectie bestaat niet. Wij komen zeker nog eens terug.

Positief

Servicegericht

Snelle levering, en vlot geholpen bij het omruilen in de Adam brandstore Zoetermeer

rits kapot na 5-6 keer dragen, keurig gerepareerd.

Voor €10,- een nieuwe rits in pantalon, prima geregeld

fijne zaak, prima kleding en profesionel begeleiding

Op stel en sprong trouw outfit nodig voor de trouwerij van onze zoon, daar niets meer paste en uit de tijd was. Gebeld en na uitleg de volgende dag uitstekend geholpen door Ton. Ik heb mijn zaak gevonden!

Prima geholpen door aardige verkoopster.

En heerlijk alleen even in de winkel...

Klant vriendelijk,hulpvaardig, adviserend

Veel keuzes om tot een aankoop

Ik ga naar Adam voor de Gardeurs broeken. Mijn maat is er vrijwel altijd en anders laten ze deze voor mij komen. Goede bediening

Perfect.

Perfect, besteld, bevestiging, op de beloofde tijd geleverd.

keurig geholpen in de winkel

artikel ( jeans) pasvorm niet ok, dus ruilen.Dan moet je wel naar de winkel. Retour sturen niet gratis

Ik heb heel goede ervaring bij de aankoop bij Adam.

Hele goede ervaring bij de aankoop.

Prettige en persoonlijke dienstverlening door de medewerker.

Na een winkelafspraak kon ik winkelen in het filiaal in de Eglantier te Apeldoorn. Er was een mailing ontvangen met aanbiedingen waarvan ik graag gebruik wilde maken. Bij het tevoorschijn halen van de gewenste artikelen werd ik goed geadviseerd en geholpen door de verkoopster.

Goed geholpen

Trouwpak gekocht en goed advies gekregen over de maat, kleur en combinatie

Goed geholpen zeer tevreden

Onderlegd personeel weet te luisteren en daarop af te stemmen

Prettige ontvangst in omgeving waar kwaliteitsbeoordeling niet nodig is, omdat dat al meer dan voldoende verantwoord werd afgewogen door een behulpzame vrouwelijk personeelslid waardoor een geruststellende keuze kan worden gedaan waarmee men tevreden blijft.

Wordt heel goed geholpen

Men heeft daar mooie kleding, enz.

Makkelijk

Ik zocht een mooie en nette outfit om mee te gaan soliciteren. Ik had de Adam brandstore in rijswijk (bogaard) gebeld voor hulp. Ik kwam hier aan en meneer had binnen 5 minuten een perfecte outfit voor me bij elkaar gepakt. De hulp was erg proffesioneel en vakkundig. Meneer wist precies wat die nodig had en wat mij het beste zou staan. Ik ben nog nooit ergens zo snel en goed geholpen, en met zoveel persoonlijke aandacht (ik was er op dat moment als enigste klant maar toch). Ik zal mede dankzij deze service zeker nog een keer terug komen.

Zeer prettig.

De eerste keer dat ik d.m.v. een privéafspraak ging winkelen. Ik was benieuwd of ik in een half uur kon slagen. Ik heb deze manier van winkelen als zeer prettig ervaren: het was (uiteraard) rustig in de zaak, de collectie was zeer groot en het half uur bleek ruim voldoende. Ik ben zeer goed geslaagd. Dit is voor herhaling vatbaar (niet voor de winkeliers uiteraard, dat begrijp ik volledig).

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist