Ik word altijd uitstekend geholpen in de Brandstore in Leusden.

Ik word altijd uitstekend geholpen in de Brandstore in Leusden.

Uitstekend!

Prima geholpen bij aankoop van zomerjas. Direct enkele shirts erbij gekocht.

Correcte dienstverlening

we zijn goed geholpen

Wat een aardige, behulpzame mevrouw . Volgens mij was haar vaste werkplek Dordrecht . Nu invallen in Hellevoetsluis? Ze had bijna de rode loper uitgelegd . Zo welkom waren we.

Zee vriendelijk en deskundige.

Zie boven

Mooie shirts

Mooie dessins en snelle accurate levering

Keurig en snel geleverd

Makkelijk besteld via de website, vervolgens keurig verpakt en snel geleverd.

Klantvriendelijk, deskundig, prettig winkelen.

Klantvriendelijk, deskundig, prettig winkelen.

beperkte verkoop weinig voorraad

zie boven PERFECTE BEDIENING MAIL ONTVANGEN KEURIG NETJES MET DE GELEVERDE SPULLEN EN BIJ EEN VOLGENDE BEZOEK 10% KORTING DIT WERD DOOR VERKOOPSTER NIET VERREKEND NIET ERG KOMT WEL WERD GEBELD DAT DE SHIRTS WEER AANWEZIG WAREN DIRECT VERKOOPSTER GECONFRONTEERD MET DE 10 % KORTING DAAR WAS ZIJ NIET VAN OP DE HOOGTE EN ZOU INFORMEREN NAAR DIT BERICHT VERDER DE GROETEN EN DE MEDEDELING DAT IK AL ZEKER 40 JAAR BIJ JULLIE KIJK EN KOOPT ZOWEL VLAARDINGEN DELFT EN MAASSLUIS U WEET DE MERKEN BETER DAN IK Mc GREGOR EN BLEILE BROEKEN IK STOP GOEDE ZAKEN

Mooie overhemden voor een mooie prijs.

Twee overhemden besteld tegen een mooie prijs (korting). Stipt de volgende dag afgeleverd.

Ik ben tevreden over het aanbod.

Voldoende

Mijn ervaring is zoals altijd prima

Ik kom graag bij ADAM brandstore. Heb zelden of nooit spijt van mijn aankoop. Jammer dat ADAM Apeldoorn op dit moment weg is. Voor mijn favoriete verkoopster al twee keer naar ADAM brandstore Houten geweest. Het zou heel fijn zijn dat er weer in filiaal in het centrum komt. Ik ga niet graag naar het filiaal Egelantier

correct geholpen

Mijn favoriete winkel

Mijn favoriete winkel

perfect

heel goed

Wert goed geholpen

Goede service. Met duidelijke informatie

Goed advies, betrouwbare, prettige verkoper. Mooie winkel

Fijne winkel

Aardige en kundige verkoopsters

Goed geholpen

Fijn geholpen in alle rust zonder opdringerig te zijn

X

Xx

Ruime sor******, prima kwaliteit.

Ik ken Adam als een kwalitatief goede organisatie met mooie, moderne kleding, voor elk wat wils.

Mooie kleding

Gaan altijd naar Rijswijk. Worden fijn geholpen.

Mooi en goed assortiment

Er is altijd iets van mijn gading. met een ruime keuze.

Zeer goede service.

Soepel bezoekregeling en goed advies.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist