Top zaak voor mensen met iets klassieke wensen!

Al heel lang klant en het blijft er steeds maar erg goed.

Ontzettend fijn geholpen

Super mooie herenkleding, mooie combinaties en ontzettend fijn geholpen door enthousiaste verkoper die met plezier zijn werk doet!

Te slecht

Product teruggestuurd en toch moest ik verzendkosten betalen €12,50 aan kosten betaald voor niets.

Toppers

Perfect geholpen door personeel in schiedam

Fijn geholpen, aardige verkoopster, dringt niet aan

Was fijn om weer te shoppen

Leuk geholpen en vriendelijk personeel.

Leuke Jas gekocht. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Adam prima winkel maar....Online kopen bij Adam nooit meer.

Deze review betreft het online kopen via de site van Adam. Tot drie maal toe een broek besteld via de site. Het betrof een grijze broek. Helaas werd deze geleverd in de kleur gras groen. Bij 2de poging een andere broek in de maat 50 besteld. Helaas werd maat 48 bezorgt. Broek terug gebracht in de winkel, waar ik uitstekend werd geholpen via de winkel weer een maat 50 besteld, helaas werd deze weer in maat 48 bezorgt. Het bleek dat de broeken verkeerd gelabeld waren. Over de winkel niets dan positiefs maar online bestellen bij Adam... om te huilen....

Mooie kleding en vriendelijke personeel

Mooie kleding en vriendelijk personeel

Geweldige service

Geweldig fijn geholpen Goede adviezen en hulp bij combineren

Ik ben heel tevreden klanten ik vind het wel goed

Vriendelijke suggesties, uitgaande van klantwens

zie hiervoor

Altijd fijn

Irma, is mijn favoriete verkoopster,altijd fijn om iets te kopen. Ik kom er ( eglantier Apeldoorn) al jaren tot volle tevredenheid.

Super fijne winkel

Zeer behulpzaam personeel

Goed geholpen,fijne keuze

Wacht nog steeds op een bestelde broek

Vriendelijke deskundige verkoopster, ze had verschillende kleding stukken klaar gelegd.

Prettige bediening, klantvriendelijk en goede adviezen.

Prettige bediening, klantvriendelijk en goede adviezen.

Klantvriendelijk, goede service

Heel goede bediening, erg vriendelijk geholpen

We hebben verschillende dingen gekocht, overhemden, broeken , een jasje, alleen werd het jasje enkele dagen later met een korting aangeboden in een advertentie, dat vonden we niet zo leuk. Met vriendelijk groeten de heer Johan Dierdorp Edam.

Net als altijd weer een fijne winkelervaring

Veel persoonlijke aandacht en het advies sluit goed op mijn wensen aan!

klantgericht en vriendelijk.

Zie bovenstaande zin. er wordt o.a. niet moeilijk gedaan over ruilen.

Plezierige winkel

Plezierige winkel

Geweldige zaak, mooie kleding, goede pasvorm, keurig verpakt en thuis bezorgd! Na bestelling, andere dag in huis! Top!!

Een grote disaster!!

Na het bestellen van een broek bleek de maat te klein. Door mijn eigen schuld had ik de kleine lettertjes niet gelezen , maar moest ik de retour zending zelf betalen. Kosten €7,95. Na het uitblijven van mijn terug betaling heb ik een mail gestuurd. Daarop werd vriendelijk geantwoord dat het geld dezelfde dag op mijn rekening zou staan, dat gebeurde dus niet. Enige dagen later uiteindelijk wel, maar tot mijn verbazing met een tekort van € 5,00 .Wederom een mail gestuurd en tot op de dag van vandaag ,GEEN REACTIE!! ook geen uitleg! Dus inmiddels 12,95 euro betaald en totaal niets ! Na jarenlang klant geweest te zijn bij de Adam winkels is de maat vol. Geen Adam meer , dan maar naar Eva.

Snelle levering. Zonder kosten retourneren

We worden altijd heel fijn geholpen en goed geadviseerd door onze vaste adviseuse Ineke!

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist