Hele lieve meedenkende verkoopster! Laat haar niet gaan aub!

Top en een hele lieve verkoopster. Ze maakte er een feestje van met een lekker kopje thee en zo geduldig.

Vriendelijke en vakbekwaam personeel

Super fijne winkel met goed personeel, en mooi assortiment. Kom hier al jaren.

Mooie collectie en prettig personeel

Het is altijd een feest om te winkelen bij Adamstore Eglantier. Irma en Silvia zijn vriendelijke dames en helpen Je zeer goed

Prettig

Heel prettig. Fijn verkoper. Zeker om terug te komen.

Tevreden met de levering

Ik ben tevreden met de levering. Ik heb nog wel vooraf telefonisch contact gehad. Op de website staat nl. niet van welk materiaal het is.

Prima advies en goed geholpen

Prima advies en snel alles geregeld

Duidelijk , overzichtelijk en snel

Zeer positief

Gezellige ontvangst met koffie. Deskundige verkoopster. Geeft goed advies.

Woerden. Uitstekend geholpen en met humor

Heel erg goed

Heel vriendelijk je wordt goed geholpen uitstekend

Het is een prettige winkel.

Je wordt er vriendelijk en niet opgedrongen geholpen. En ze nemen de tijd voor hun klanten.

Mooie kleding, overeenkomstig met beschrijving en foto's op site

Tegen een voordelige prijs kleding gekocht. Alles paste en zag eruit zoals te verwachten viel. Veel keuze aan kleding en bovendien in veel verschillende maten. Tevreden.

Prima geholpen met een plus

Ik kwam iets terugbrengen wat ik via internet had besteld. Prettig te woord gestaan, vriendelijk geholpen omdat ik een leuk colbert zag alleen omdat ik tijdens werktijd was en besluiteloos bent op dit gebied niks gekocht. Maar dat gaat zeker weer gebeuren!

Super fijn

Fijne winkel en prettig geholpen

Prima artikelen, zeer slechte zoek- (filter)functie op Internetsite

Al vele jaren koop ik bijna al mijn kleding bij Adam. Prima producten, prima advies en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het afgelopen jaar regelmatig gebruik gemaakt van de Internetsite. Jammer dat de zoekfunctie zo ontzettend slecht werkt, niet te vergelijken met die van de concurrentie: ingestelde filters verdwijnen spontaan, kledingmaten van verschillende artikelen komen meerdere malen voor etc. Daarom dit jaar diverse malen uitgeweken naar andere leveranciers.....

Ademloos

Snelle levering, mooie kleding en het ruilen van 1 artikel liep gesmeerd in de winkel. Bij het zien van de aanbiedingen in de winkel en door de prettige bediening alsnog 4 artikelen bijgekocht.

Welzijn geweldig geholpen .

De bestelde spullen waren prima.

Prettige service en goed advies

Service en advies zijn altijd goed bij het filiaal Eglantier in Apeldoorn. Verbeteradvies: 1) ik was er binnen drie maanden na mijn verjaardag. Van jullie een voucher ontvangen van €25 maar werd er niet aan herinnerd dat ik die nog tegoed had. Lijkt me een kleine moeite om dat in het programma in te programmeren. 2) Nadat ik in het weekend voor €435 kleding kocht kreeg ik drie dagen later een voucher op naam per post toegestuurd. Als ik €150 besteedde kreeg ik €25 korting. Toeval? Nee daar geloof ik niet in. Volgens mij was dit vettigheid door mijn aankoop. Volgende keer koop ik dus niet meer in 1 keer voor zo’n hoeveelheid maar wacht tot ik de kortingscoupon ontvang en ga dan voor de tweede helft van de aankopen opnieuw naar de winkel. Dat had me bij elkaar dus €50 kunnen schelen! En geld had ik dan overigens graag weer uitgegeven bij Adam Eglantier.

Goed geholpen

Vriendelijk, mooie pruducten, gezellige winkel

Heel vriendelijk en deskundig personeel. Gezellige winkel. Mooie pruducten.

Mooie en goede kleding i.c.m. een vriendelijke en deskundige verkoper.

Misschien is mijn goede ervaring mede een gevolg van de Corona maatregelen. Het is natuurlijk erg fijn om een uur lang alle aandacht te krijgen. Dat ik meer heb gekocht dat vooraf gepland vond ik daarom absoluut niet erg. Verder een mooie zaak en kwalitatief modieuze kleding.

Prima service en vriendelijke en behulpzame bediening.

Zie bovenstaande.

Goede service..en vriendelijk personeel...

Is perfect

Voorheuvel 3 7