Zoals altijd fantastisch!

Vriendelijke, altijd goed geholpen en fijne adviezen!

prima, goede service, goed gemotiveerde mensen

Prima Goede service, goed gemotiveerde mensen

Goede en ruime keuze.

Het personeel staat je vakkundig bij, en helpt je met de juiste keuze te maken. Het personeel heeft ook verstand van combinaties.

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Fijne zaak om te kopen!

De artikelen kwamen veel sneller dan verwacht. Prima service.

Ik kreeg bericht dat één v d drie artikelen die ik besteld had, uit een ander filiaal moest komen en daardoor zou de bestelling later worden geleverd. Toch kreeg ik de volgende dag alles geleverd: eerst 's morgens de 2 artikelen en 's middags het 3e artikel. Prima service!

Waard om extra kilometers te maken

Adam is een fijne zaak, waar ik vaak iets kan vinden van mijn gading.

In een twee worden zeer goed

Zoals gewend van Adam weer een fijn product waarvan je veel plezier zult beleven

Heerlijk om even te kunnen shoppen. Top geholpen!

We zijn enorm goed geholpen in de winkel. Lekker rustig en op is gemak alles kunnen passen.

prettig geholpen

Ik ben gewend bij Adam Brandstore altijd persoonlijke aandacht te krijgen. Dat gebeurde ook laatst. Mede door de beperkende Corona maatregelen, kreeg ik één op één hulp.

Als altijd goed!

Retour pakket na 3 weken afgeleverd bij Adam brandstore

Pakketje was ergens in distributiecentrum PostNL niet te traceren. Na veel inspanningen (lees: veel telefoontjes en mailtjes) en moeite door klantenservice ADAM brandstore, In samenwerking met PostNL, is het pakketje uiteindelijk terecht gekomen. Bedankt hiervoor

Het is gewoon altijd goed

Monire weet wat de klant wil en kent zijn klant. Even een app met foto's is allemaal geen probleem of moeite.

Duidelijke website

Volop keus. Aantrekkelijke aanbiedingen

Snelle en nette levering, wacht nu nog op een terugbetaling... duurt dit keer erg lang!

Normaal gaat het snel bij de terug betaling. Deze achterstand ben ik niet gewend van Adam.!!

Vriendelijk

Aardige medewerker die aanvoelt wat ik leuke kleding vind.

Uitstekend geholpen na een corona afspraak

Zeer goed geholpen door het aanwezige personeel. Ook het assortiment aan broeken (waarvoor ik kwam) uitstekend ondanks de corona periode en de daardoor lagere aanvoer en ook verkoop.

Zoals altijd zeer tevreden de deur uit gegaan

Zoals altijd zeer tevreden de deur uit gegaan

prima kwaliteit, goed verpakt, vlotte verzending

Prettig om via de webshop van ADAM Brandstore te winkelen. Ik kom zeker nog eens terug.

opdringerig

Mijn eerdere ervaringen waren beter, ik vond de verkoper erg opdringerig.

Vriendelijk en gedegen advies op wens

Meedenken en doortasten naar de beste oplossing.

Klantvriendelijk

Hartelijke ontvangst, goede adviezen.

Goed geholpen en geadviseerd.

Heel goed geholpen

Snelle service, goede kwaliteit