Heel langzaam.

Meer dan 1 week voor bestelling binnen was. SLOW.

Duidelijke website correcte snelle afhandeling van de bestelde goederen.

Snelle levering alles prima geregeld

Snelle levering alles prima geregeld

Prima deal.

Prima aanbieding. Snelle service, prima communicatie en zeer snelle levering. Allemaal dik in orde.

Altijd snelle levering en bij retouren snelle afrekening.

Ik vind geregeld goede producten voor een interessante prijs. Snelle levering en retouren snel en goed afgewikkeld.

Goed advies vande verkoper adam brandstore b,wijk

Goed advies en een goede prijs bij een vertrouwde winkel in beverwijk Kom hier al jaren en nooit teleur gesteld . Vroeger heete het Herbert Blom mode en nu Adam brand store maar het belangrijkste is gebleven al door de jaren heen een goed en eerlijk advies

Niets anders dan lof.

Zowel de snelheid van afhandeling als de kwaliteit van de produkten prima.

Ruime keuze herenkleding en prima service

Plezierige winkelketen zowel fysiek als online. Ruime keuze in herenkleding van diverse merken. Ook het eigen huismerk (Adam) heeft een uitstekende collectie. Goede advisering en overzichtelijke indeling in de Brandstore Capelle aan den IJssel.

Snel en mooi product.

Product was precies wat ik er van verwachte.

Top winkel met geweldige service

Adam brandstore heeft een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige kleding van mooie merken. Echter naast dit werken er in de adam stores geweldig personeel, deze zijn zeer klantgericht en zorgen voor een goede ervaring. Hier wordt dat "stapje" extra gedaan wat in veel winkels ver te zoeken is.

Slecht,

Omdat de maatgegevens niet overeenkomen met de werkelijke maat van de broeken van het merk Gardeur. Twee keer een broek van dit merk geprobeerd te kopen, terwijl de maat altijd compleet heeft gepast. Rare eigenschappen als verloop in taillewijdte en pijplengte. Echt waardeloos. Zit nu al drie weken op mijn geld terug te wachten.

een goede zaak met kwaliteit

zeer tevreden over advies en over de kleding die we kochten

prima en snel geleverd

goede ervaring

Zeer snelle opvolging na bestelling.

3 leveringen ontvangen de afgelopen maand en geen enkele fout

Snelle levering, zeer tevreden.

Snelle levering, zeer tevreden.

Een ontzettend hartelijke verkoopster die erg klantgericht is en ons prima heeft geholpen.

Werd goed geholpen. Later heb ik.een overhemd geruild. Was geen pronleem

Werd geholpen en kon een overhemd makkelijk ruilwn

Goed.

Artikel in sale gekocht. Retour i.v.m vlek op artikel. Kon kosteloos. Beschrijvingen mogen wat uitgebreider zijn. Erg summier en betere detail foto's.

Zeer prettige winkel met een leuke gevarieerde collectie en altijd goede service

Wij gaan altijd naar Adam op de Breestraat in Beverwijk. Daar werkt een zeer aardige bekwame verkoper. We krijgen altijd goed advies, er word meegedacht. Iets online regelen of via een ander fileaal laten komen. Niets is te veel. Kortom, prima service!

Een winkel die bij mij past.

Goede winkel met kleding die bij mij past. Klantvriendelijk personeel die meedenkt en je graag helpt. Jammer dat de winkel in de Hoofdstraat in Apeldoorn weg is.

Zeer vriendelijke en meedenkende medewerker

Zie zin

Laat geleverd en geen antwoord op mail

Shoppen en bestellen was makkelijk en prima! Ook de bestelde broek zat al gegoten. De levering was ronduit slecht. Ik heb hierover gemaild en geen reactie gekregen ook al vermelde jullie site elke dag te beantwoorden.

Het duurde veel te lang voordat ik de kleding binnen had.

Het duurde veel te lang voordat ik de kleding binnen had. Het lag aan de transporteur zij men. Ben benieuwd hoe het met een eventuele volgende bestelling zal gaan.

Vriendelijk en goed advies

Aan de “deur” bestelde coltrui afgehaald. Later via de app nog advies en voorbeelden van overhemden gehad. Prettige verkoopster en vooral niet opdringerig.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist