Mooie kleding en vriendelijke bediening. Altijd bereid om wat extra's voor je te doen.

goede service van de winkel en levering via de store

goede service van de winkel en levering via de store

Mooie produkten voor redelijke prijzen keurig afgeleverd.

Leuke artikelen tegen goede prijzen zijn logistiek netjes en uitstekend verpakt bezorgd.

Altijd vriendelijk en goed geholpen , grote keus in modieuze herenmode.

Een voorbeeld hoe een retailer moet zijn. Klantvriendelijk : TOP ! Geduld : ALTIJD Adviserend : VAKKUNDIG Prijs Kwaliteit verhouding : HELEMAAL GOED

De baas mag blij zijn met zijn personeel op de Koperwiek!

Deskundig en hartelijk geholpen

PRIMA !

Mis de fysieke winkel , maar ook online heel goed geslaagd. Een ruimte keuze aan merken en toch overzichtelijk. Telefonisch goede en uitgebreide informatie gekregen. Bijna niets hoeven retourneren. En wat er teruggestuurd werd , werd snel terug betaald.

Goede service en kwaliteit

Goed.

Door dat ik een trui , overhemd en een sjaal had besteld van verschillende merken kwam dat in tweeën in dozen , zonde van het karton dat vind ik wel jammer.

Kwaliteit, levering en service: top !

Online bestelling bleek 1 maat te groot. Gelijk juiste maat besteld, eerdere bestelling kon in lokale winkel worden geretourneerd, geld binnen 3 dagen terugontvangen.

Prima goede site en vlotte bestelling

heel goed

prima zaak

goede collectie met aantrekkelijke aanbiedingen, verzend en retourneren vind ik niet aantrekkelijk met veel kosten voor de klant

Ik ben tevreden over de wijze waarop mijn bestellingen zijn verwerkt en zijn afgeleverd.

Helemaal goed zoals altijd

+ + +

Zoals gewoonlijk prima.

Broek online besteld en afgehaald in Beverwijk bij de mij zeer gewaardeerde verkoper Monir.

Uitstekende service

Het was de tijd van de winkel bellen of mailen. Wij mochten gelukkig op de mat van de winkel de gekozen jas even passen en konden meteen pinnen. De mevrouw in de winkel was heel behulpzaam en liet ons van een afstandje verschil jassen zien. Heel blij met de service.

Adam Dordrecht, helemaal top

winkelier heeft me echt erg goed geholpen. Het gaat voor hem om meer dan aan 9-17 baan. Hij gaat extra. TOP!

keurig verzorgd.

goed.

Fijn om bij Adam Brandstore online te winkelen.

Goede informatie en snelle service.

Mooie aanbieding

Altijd goede kwaliteit

Zeer matig

Tot mijn spijt sluit deze ervaring niet aan bij de positieve ervaringen van de fysieke winkel. 1 trui terug moeten sturen ( was notabene kapot aan voorzijde! Wat voor verzending voorkomen had kunnen worden!) op eigen kosten. Andere trui heb ik maar gehouden om ‘niet moeilijk ‘ te willen doen en te supporten. Sorry... ik had het erg leuk gevonden dat ik enthousiast had kunnen reviewen.

Fijne deskundige dames, Irma en Silvia

Altijd een goed advies en TOP service.

Zeer correct

Voorheuvel 3 7