Perfect, het bedrijf voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Kwalitatief goede merk producten voor een aantrekkelijke prijs!

Topservice

Prima website, mooie merken en interessante aanbiedingen. Retouren heb ik ingeleverd bij het Adams filiaal in Soest, alwaar ik zeer vriendelijke n deskundig ben geholpen

Slecht

Heb een jas retour gestuurd van 120 euro. 4 weken geleden niks meer vernomen. Wil mijn geld terug

Snel, makkelijk, goede kwaliteit en service

Goede webwinkel.

Goed assortiment. Eenvoudige selectie mogelijkheid. Snelle bezorging.

Goede service en snel Erg vriendelijk,.

Prime! Niet veel aan toe te voegen ;-)

Verwarrende levering

Het ene artikel kwam later dan het andere en dat werd niet vermeld op de pakbon. Geen telefonisch contact gekregen met het verzendcentrum dus een winkel gebeld... Daarna een overhemd toegestuurd gekregen dat we niet besteld en betaald hadden. Hierover een mail gestuurd, maar geen reactie ontvangen.

Teleurstellend

Poloshirt bleek niet de kleur te te hebben die ik naar aanleiding van de omschrijving en de foto op de website had verwacht. Ik heb hiervoor ook verzend- en hoge retourkosten moeten maken. Er kwam geen enkele reactie toen ik hierover een e-mail stuurde. Communicatie is voor verbe****** vatbaar en de hoge kosten retour., Door deze eerste teleurstellende ervaring zal ik hier niet meer online bestellen

helaas moest ik voor het retourneren van de jas 7,25€

Ik wil een jas kopen mooie jas maar helaas te klein. dus ik heb hem teruggestuurd moest ik 7,25€ betalen. Dus ik heb geen andere jas besteld. Ze zeggen je kan hem in maart terugsturen ???

Snel en goed verpakt.Goede maat.

Er zijn veel moderne collecties en merken

Ik heb heleboel collecties die ik met veel plezier draag!

Snelle levering.

Mooie jas

Matig

De kleur van het vest week sterk af van die op de website op mijn iPad. De retourzending mocht ik vervolgens zelf bekostigen.

Behulpzame klantenservice

Pakje was niet aangekomen maar is uiteindelijk geregeld. Wel vraag om meer info over product bij product te vermelden. Neem voorbeeld aan Suitable. Kocht een trui, dacht dat het een katoenen was maar bleek een wollen te zijn. Jammer van portokosten

Mooie kwaliteit

Snelle levering , mooie kwaliteit

Snel en volledig

Eerste ervaring met Adam is goed bevallen. Webshop werkt naar behoren, artikelen werden onwaarschijnlijk snel bezorgd. Retourneren in de winkel prima, al was die in Gouda inmiddels verdwenen. Vriendelijke medewerker in Woerden. Spullen helemaal volgens verwachting.

Artikel te weinig

In plaats van de 3 bestelde artikelen heb ik er maar 2 ontvangen

geen gedoe, gewoon top service

snel geleverd en binnen enkele dagen was het geld van bij de winkel teruggebrachte items als gecrediteerd. Super service, hier kom ik zeker terug

Netjes op tijd geleverd

Prima ! En aangename service

Zie hierboven

Goed geregeld

Goed verzorgd en en geregeld!

Uitstekende service!

Broek paste niet goed, on-line besteld i.v.m. Covid-19. Ingeleverd bij de winkel in Apeldoorn, 2 dagen later was het geld teruggestort op mijn rekening. In de winkel op winkelcentrum "De Eglantier" in Apeldoorn altijd super service!

prima producten waren conform site

positief . De overhemden waren zoals besteld

Goede bediening in coronatijd

Prima telefonisch geholpen bij kiezen van kleding. Goed advies

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist