Snelle levering. Duidelijke webshop

Kwaliteit bij levering zelfde als dat het eruit ziet op de webshop

Het is een mooi vest.

Ik vindt het alleen heel jammer dat er best veel verzend kosten worden verrekend, nu de winkels dicht zijn van wegen de corona. En het heeft tien dagen geduurd voor dat we het in huis hadden.

Correct

Prima afwikkeling Correcte afhandeling zeer tevreden

Slecht!!!!!

Ik moest zelf €7,25 verzendkosten betalen omdat ik niet kon retourneren in de winkel omdat die tijdens Corona gesloten zijn, schande!!!!! Had nu wel een gratis retour verwacht. Koop hier nooit meer!!!!

Als altijd uitstekend in alle opzichten; track and trace in orde, artikel keurig en stijlvol verpakt en van goed kwaliteit

volledig tevreden

Vanaf bestelling is het correct en snel verlopen. Artikel is volledig naar wens.

Super winkel met prachtige draagbare kleding!!

Nummers 1 winkel voor mij!?

Netjes en op tijd geleverd. Afspraak gemaakt om de jas terug te brengen. Alles netjes afgehandeld.

Amazing

Heel gemakkelijk iets te bestellen.

kwalitatief goede kleding, echter matige bezorging.

Verzending vanaf verschillende locaties met meerdere bezorgdiensten die op verschillende dagen komen. Zonder waarschuwing van aangegeven bezorgdienst gewisseld.

Geweldig product en snelle service

al bijna 30 jaar koop ik producten bij Adam doch liefst in de winkel. In deze (corona)moeilijke tijden is het bezoeken van een winkel, het uitzoeken, voelen en passen van kleding niet mogelijk, en dan heeft online kopen niet mijn voorkeur. Desondanks heb ik het een keer geprobeerd en op basis van eerder aangekochte goederen was het niet moeilijk om een keuze te maken bij Adam. Het genomen risico om online te kopen viel achteraf mee (juiste product en snelle levering) maar mijn voorkeur blijft uitgaan naar winkelbezoek

Slecht

Slechte verzending, meerdere verpakkingen die na grote tussentijd ontvangen worden. Daarnaast zijn de producten niet goed in orde. De broeken van zelfde merk, zelfde maat vallen verschillend. Ik moet ze dus terugsturen tegen een giga tarief. Dit doe ik dus nooit meer.

Snel en goed afgehandeld

Bestelling zoals aangegeven snel en goed afgehandeld

Perfekt

Goede afhandeling van de goederen

Snelle levering en geld terug na retour

Bestelde winterjas was er binnen een etmaal.

Helemaal top

Vriendelijk pesoneel , wordt goed meegedacht ,goede adviezen , prijs / kwaliteit helemaal goed. Wat wil een mens nog meer.

Ik zal nooit meer on line bestellen

Slecht kapotte kleding gestuurd en moet ook nog retour betalen

Bestelde artikelen goed verpakt en snel geleverd

Goede kwaliteit

Verschillende keren kleding besteld, snel geleverd, alles was goed dus niets hoeven terugsturen

Al tijd en glimlach

Vriendelijke en gastvrije zeker in Leusden

Praktisch

Al jaren bekend met Adam. In deze tijden noodzakelijkerwijs digitaal aankopen doen is met Adam Brandstore is duidelijk, eenvoudig en snel. Een aanrader!

snel, duidelijk, netjes.

3 x enige kleding besteld. Een item was onjuist afgebeeld op de site, dus verkeerde overhemd, verder alles correct. Soms staat er bij een kledingstuk niets over taillering, maar blijkt het wel slim of tailor fit te zijn. Jammer, maar dan past het me niet. Geretourneerd via winkel 12/02, teveel betaalde op mijn rekening op 15/02, heel netjes allemaal. Geeft vertrouwen om het vaker te doen.

1 artikel niet geleverd gekregen , moeizame communicatie per mail , telefonisch niet te bereiken

Artikel niet geleverd gekregen , moeizame communicatie . Telefonisch niet te bereiken

Zoals altijd goed

C