Snelle levering, mooie kwaliteit overhemden!

Snelle levering, mooie kwaliteit overhemden. Echte aanrader!

betalen voor retour zendingen

Ik ben goed geholpen aan de telefoon, maar vind het wel vervelend dat ik moet betalen voor een retour zending, de winkels zijn dicht (tot vorige week in ieder geval) dus in de winkel retourneren was geen optie. Er werd verteld dat er eventueel iemand aanwezig zou zijn, maar na wat belletjes werd er niet opgenomen. Ik vind Adam verder een prima zaak, ik vond dit alleen vervelend.

Uitstekend naar verwachting

Snel en keurig geleverd en goede kwaliteit kleding !

Top zaak

Erg vriendelijk personeel en kennis van de herenmode.

Goed geprijsde kwaliteitshirts

De verpakking zou een stuk kleiner kunnen.

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan.

Advies na vraag merk en maat broek. Twee broeken opgestuurd, passen niet. Pijpwijdte is maatgevend ivm met dragen van spalken. De broeken mogen terug gebracht in Capelle/Koperwiek. Ik wacht op bericht.

Website handig : retourneren kostbaar.

Helaas kon ik de geleverde trui niet omruilen voor een grotere maat. Omslachtig om eerst het pakje terug te sturen en kosten zelf te betalen; het was handiger geweest als ik aan kon geven om een grotere trui op te sturen.

Heel goede service

Ik ervaar een goede service voor leuke betaalbare kleding

plus- en minpunten

pluspunt: goede kwaliteit en snelle levering. minpunt: in overhemdomschrijving staat of het overhemd een borstzakje heeft. Omdat een groot deel van clientèle een leesbril gebruikt, en behoefte heeft aan een borstzakje voor de leesbril, zou dit wel handig zijn. Daarnaast: ik heb twee weken geleden een vraag gesteld over de winkelopening in Capelle ad IJssel i.v.m. het retourneren. Ik heb hier helaas nog geen antwoord op gekregen. Erg jammer i.v.m. de achteraf betaling.

Bestelde producten netjes geleverd, prima service.

Leuke dames bij Adam Purmerend

Vakkundige en goed personeel in Adam Purmerend

Goede kwaliteit

Prima service!

Alles zeer vlot verlopen en bestelling naar volle tevredenheid ontvangen.

Mijn favoriete goed gesorteerde kledingzaak.

Mooi assortiment aan kleding van goede kwaliteit. Fijn personeel die je graag goed adviseert.

Vrij snelle en correcte afhandeling van de order.

Prima afhandeling van de order.

Precies hetgeen geleverd wat ik had verwacht

Zie boven

wat je bestelt, krijg je netjes verpakt en op tijd

keuze is reuze, kwaliteit is top

Een dag dag besteld andere dag in huis

Ik heb een winterjas online besteld en ben erg tevreden ermee. Het enige minpunt is dat de telefonische bereikbaarheid niet goed was. Ik twijfelde over de maat, maar ik hem toen maar op goed geluk besteld. Hij bleek gelukkig de goede maat te zijn!

Tevreden

2 artikelen besteld en tevreden. Puntje van aandacht is wel, dat bij verschillende artikelen aan gegeven kan worden dat het in 2 zendingen komt. Hiermee vermijden we onnodige communicatie met de klantenservice die het ook niet wisten.

Ik wist wat ik nodig had

Prima levering, leuke kleding.

De broeken stonden goed beschreven op de website. Evenals de trui. Voldoen volledig aan de verwachtingen.

Altijd korrekt en goed ,maar de laatste keer slecht gevallen.

Geachte fam. Adam, Als vaste en trouwe klant van u sinds 30 jaar vanaf de winkel Adam in Meppel is ons de laatste bestelling in het verkeerde keelgat geschoten. We hadden kleren besteld en deze werden in 4 pakketten afgeleverd. Na een keuze te hebben gemaakt hebben we het restant in dezelfde dozen teruggestuurd. Maar wat schets onze verbazing.We moesten voor ieder pakket 7.50 euro betalen, wat wil zeggen 30,00 euro.We hebben daarom helaas besloten geen bestelling online meer te bij u doen omdat dit ons te duur wordt. Met vriendelijke groet Fam. Winters Wanneperveen.

Mooie kleding, snelle verzending

Twee coltruien besteld tijdens de sale. Binnen twee dagen bezorgd, in mooie stevige doos.

Alles op tijd en goede reacties oompje mail

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist