Heldere website en snelle service.

Prima, maar het retourneren kan beter geregeld worden. Nu is per post retourneren nog op eigen kosten terwijl andere bedrijven dat gratis doen. Tevens moet duidelijker wat het beleid is als wordt geretourneerd door de bestelling naar een vestiging te brengen. Nu is op de site onduidelijk tot wanneer dat onder de bestaande Coronamaatregelen precies kan. Dat moet anders. Verder prima service!

Mooi en functioneel

Mooie en degelijke kleding voor een reëele prijs.

Prettig en kennis van zaken

De goede collectie en de merken die mij aanspreken!

Prima winkel!

2 broeken gekocht gelijk aan de vorige. Toch zaten ze anders (nee geen Corona kilo’s ;-). Omdat alle winkels gesloten waren, kon alles netjes teruggestuurd worden zonder problemen, maar de retourzending moest wel betaald worden. Als dit gratis was, dan waren het 5 uit 5 sterren geweest.

Mooie website , nette prijs en goede levering volgens afspraak

Goede en snelle service

Zie boven

Goede prijs/ kwaliteit verhouding snelle levering!

Tevreden

Kwaliteit in alle opzichten

Snel en goed

Snelle levering en prima kwaliteit!

Tegenvallend

Ik wil iets retourneren maar de winkel is dicht. Om het pakket terug te sturen moet ik veel geld betalen. Ik wacht dan maar totdat de winkel weer open is.

Perfect en stijlvol verpakt en snel geleverd

Stijlvol en perfect verpakt en vlot geleverd

Prima !

Bestelling, aflevering : alles prima en snel in orde.

met nog iets meer gedetailleerde informatie over hoe de overhemden en truien vallen zou het een 9 worden

Positief.

Goede website en snelle levering.van kwaliteitsmerken.

De bestelling is volgens verwachting geleverd

Mijn ervaring met het bestellen van kleding is niet altijd positief. Deze keer was de levering zoals verwacht en op deze manier kon ik profiteren van een voordeel omdat het artikel met korting werd aangeboden.

Grandioze service met als slogan , Adam denkt met u mee !

Grandioze service met als slogan , Adam denkt met u mee !

bezorging prima, product goed

terugsturen: duurde erg lang voor er een mailbevestiging kwam

Truien pillen helaas heel erg. Ze zagen er mooi uit, maar helaas nu toch echt minder.

Ik zeg niet dat dit aan Adam ligt, ze zijn van Eagle, 100% katoen, dus had dat niet verwacht.

Accuraat duidelijk en goede kwaliteit en keurig verpakt

zoals gewent.

Ik ken de winkel, de mensen en de service. JAmmer dat we niet fysiek kunnen, echter kwaliteit en servive blijft het zelfde Top

Duidelijk uitleg over het profijt. Korte leveringstijd.

Volgende dag in huis

Er zat een retouradres bij. Afgegeven bij Post Nk. Schrok van hoge retourkaarten. Zag later dat het pakket ook af te geven was op het winkelcentrum.

Prima kleding, uitstekende service

Prettig

Breed assortiment, goede kwaliteit en snelle levering. Service van retourneren correct en snel.

volgende dag al bezorgd

Bekend met de winkel en broeken welke ik heb besteld, dus kwaliteit is wat ik er van verwacht. Zeer snelle levering en keurig verpakt. Ten overvloede voor mij, maar ook voor evt. retour was sticker bijgevoegd.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist