slechte service

Op tijd kleding besteld voor de kerst, maar 1 stuk ontvangen. Ik had alles bij elkaar gezocht om bij elkaar te passen, aan 1 stuk had ik nog niks. Op mijn eerste mail werd niet gereageerd. Vervolgens kreeg ik een aanmaning van Paypal met dreiging van incassokosten, terwijl ik de bestelling nog niet eens binnen had. Weer gemaild, nu wel gereageerd en de helft van de bestelling is opgestuurd. Nu maar afwachten......

Snel leveren en goed ontvangen.

Ook in de uitverkoop met korting snel ontvangen in goede conditie. Met afterpay.

Vlotte en nette levering.

Prachtige broeken. Juiste maat. Snelle service.

Voor de eerste keer online broeken besteld. Tevreden.

Klantvriendelijk

Fijn geholpen met Kerst inkopen

Leuke en betaalbare collectie herenmode

Ik bestel vaak van het merk Adam zelf. Ik ben daar zeer tevreden over! Leuke en betaalbare collectie.

Netjes op tijd mooi verpakt voor de kerst binnen gekregen

Niks op aan te merken

Snelle levering.

Goede kwaliteit prijs verhouding.

gewoon heel goed

Gewoon heel goed

Goed en snel met leveren

Hetzelfde

Bestelling ok geleverd

Alles conform site. Wel erg veel maten Alan Red uitverkocht. Daarom sommige items elders aangeschaft.

Misleidende sale aanbieding

Bij afrekenen bleek dat de aanbieding niet van toepassing was op het model wat ik had uitgekozen. Dit terwijl de broeken op de sale tafel met aanbieding tot 40% korting lagen. 0% is ook tot 40% korting... Tevens tarief korter maken broek duur, lengtematen niet beschikbaar.

Goede website snelle levering

Snelle levering in juiste verpakking

Fijne winkel, fijne werknemers en goede kwaliteit blousjes!

Vakkundig advies en vriendelijk personeel

Vakkundig advies, goede prijs/kwaliteit en goede service.

heel fijne winkel met goede sevice

ben er heel goed geholpen

Goed geadviseerd

Alles goed verzorgd, ook de retourzending.

Alles goed verzorgd, ook de retourzending.

Goede levering

Snelle levering!

Een aanrader.

GEWOON GOED

prima site en keurig verpakt

Geen prettige ervaring

Niet prettig. Werd eerst geholpen op een leuke prettige manier door een vrouw, dat werd overgenomen door een man wat ik al vreemd vond. Deze meneer vond ik zeer opdringerig in het opdringen van andere producten.

Wat afgesproken was en wat was toegezegd is keurig nagekomen.

Respect en aandacht voor de klant.

Advies bij kleding zoeken met respect en aandacht voor de klant.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist