Super geholpen!

Super vriendelijk en goed geholpen

Leuke zaak en goede service

Leuk geshopt en leuk geholpen

Personeel in Hellevoetsluis heel klantvriendelijk en geven een warm welkom bij binnenkomst.

Goede collectie . Goede adviezen.

Prima service in thuis bezorgen nu .

Goede service vriendelijk en deskundig personeel en leuk assortiment

Alles was prima!

Zeer vriendelijk geholpen, maat was goed passend, mooi assortiment om uit te kiezen.

Prima geholpen

Deskundig en vriendelijk personeel

Goed, altijd keurig geholpen

Gewoon prettig

Gezellig winkelen bij Adams Apeldoorn

Vriendelijke dame in de winkel. Je voelt je welkom. Ik kijk altijd heerlijk rond. Zoek een leuke trui en blouse voor mijn man. En wordt bij de kassa prettig geholpen. Zij geeft zo nodig goed advies of tips.

Goede bezorgd en retour service

Bezorgen vlot, netjes, retouren goed afgehandeld

Goed...maar niets bijzonder

Vriendelijk personeel...goed assortime t

Medewerkers die verstand van zaken hebben

De winkels van Adam hebben voldoende keuze om met kleding de deur uit te lopen. Wel eerst betalen.

Uitstekende adviezen p!

Bij Adam voel ik mij altijd thuis. Mooie collectie, ruime keuze en prima service!

PRETTIGE WINKELEN

Sedert enige tijd wordt er gewinkeld danwel boodschappen gedaan in het winkelcentrum Middenwaard in HHW waar dan ook een Adam-shop is gevestigd. Attente aandacht door het personeel hetgeen wel een stimulans is om nog eens terug te komen. Ook de recente ervaring bij iets omruilen in Purmerend is als goed ervaren.

Prettig geholpen/Goede adviezen/ tevreden naar huis met nieuwe aankopen

Kort gezegd: Adam Btandstore is wat mij betreft een aanrader. Het is prettig winkelen met alles wat je mag verwachten.

Prima deskundig geholpen.

Fijn geholpen

Prima geholpen

Prettige verkoper. Adviseert erg goed. Niet opdringerig. Zo zie ik ze graag.

Goede service en begeleiding van verkoopmedewerkster die meteen begreep wat ik zocht

Ik zocht 2 broeken groen en bruin, chino’s noemde de verkoopster ze, ja die. Met bijpassende overhemden. De verkoopmedewerkster pakte gelijk wat ik zocht en na een pas ronde was ik geslaagd.

Zeer positief

Erg vriendelijk geholpen.Had tijd voor de klant,dacht mee maar niet opdringerig.

Niet geleverd wat besteld was en kwaliteit niet naar verwachting, afgeleverd in veel te grote doos.

1 Mondkapje met trendy dessin besteld. Leek mooie luxe kwaliteit te hebben. Kapje met fout dessin geleverd, in een belachelijk grote doos. Had ook makkelijk in envelop per post gekund. Kwaliteit ook niet naar verwachting; kapje zelf erg groot, hoofdkleur zwart met felle kleuren, maar elastieken om oren afgewerkt met witte onderbroek elastiek (leek het). Maatvoering ook niet in orde. Hebben het er maar bij gelaten voor dit bedrag.

Prettige winkel

Goede service. Niet opdringerig.

uitstekend

een sympathieke dame toonde mij diverse modellen van truien. verschillende daarvan paste ik. tenslotte kocht ik er éen van.

Voor mijn man en zoon haal ik vaak kleding en dankzij het uitstekende advies en meedenken zijn het altijd geslaagde aankopen. Wat assortiment betreft zou het fijn zijn als er weer nette en duurzame dpijkerbroeken terug komen zoals er waren van Gardeur en mc Gregor. dus niet gebleekte, gescheurde, leggingachtige exemplaren. Als ik om me heen kijk dan zijn over het algemeen de mannen niet erg stijlvol gekleed en vooral de stijl van broeken en schoenen ( met enorme punten) is verbijsterend lelijk, dit lijkt mij niet alleen een kwestie van smaak.

Goede winkel en verkoopsters met interesse voor de klant

Goede winkel en verkoopsters met interesse voor de klant.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist