Prima ben al jaren klant

Goed geholpen. Ruime keuze

vreselijk goede adviezen

Wat een leuke winkel en wat een goede verkoper ,geeft goed advies dringt niks op en er is niks teveel gevraagd al wil je 10 overhemden passen. Het kan gewoon!!!!!!

Fijne winkel. veel keuze.

Veel keuze van alle kleding en erg vriendelijke verkoopster. Komen er al jaren.

goed geholpen

maar vind dat als een broek korter gemaakt moet worden had er twee en dat je er dan 30 euro voor rekent jammer personeel is top

Alles weer goed geregeld

Bestellen is eenvoudig en snel. Omruilen en/of retour via de winkel erg prettig

Prima geholpen, niet opdringerig

Prettig geholpen, alleen advies als het nodig is

Vriendelijk en deskundig

Met geduld en de nodige aandacht ben ik er snel in geslaagd de gewenste combinatie te vinden.

Product op snel geleverd en super netjes verpakt. Top winkel !

Vakkennis gepaard aan mensenkennis, met humor en vriendelijkheid: Eglantier Apeldoorn

De dames van Adam Brandstore Eglantier Apeldoorn weten vakkennis te combineren met mensenkennis, gaan soepel om met alle wensen van de klant en geven je tegelijk veel eigen ruimte om tot een echte eigen keus te komen. Zonder deze dames kwamen wij er echt veeeeel minder.

Zeer goede service.

Gastvrij, vriendelijk, begripvol, klantgericht. Even mogen bijkomen met een kopje koffie. Was prettig. Prachtige trui voor mijn zoon gekocht.

Erg goed

Ik ben goed geholpen en de service was erg goed

Correct

Zoals het hoort.

Goede kleding, irritante reclame: teveel

Staat hierboven

goed service

Ik koop al langer mijn kleren bij juli en vind altijd dat ik goed geholpen ben ook in deze corona tijd

Prima kleding.

Professionele verkoper.

Vriendelijke verkoopster

Dame dacht mee niets was teveel en zo wie zo goede kleding

Ik winkel hier zeer graag.

Verkopers met veel ervaring, prima warenkennis en niet drammen om toch te kopen als iets niet helemaal goed zit. Prima brede collectie, voor jong en ouder (zoals ik).

Top service!

De shopmanager uit Leidschendam is overgegaan naar Rijswijk. Hij herkende mij en de service was als vanouds. Hij snapt wat service en klantgerichtheid is. Hij werkt al jaren voor Adam en terecht!

Goede prijs/kwaliteit

Bijzonder prettig geholpen en de prijsstelling is goed.

Zeer hulpvaardige verkoopster !

Helemaal prima, zeer attente begeleiding!

Prima begeleiding zonder opdringerigheid. Mooi assortiment!

Fijne zaak, en goede verkopers. Maar wij missen wel het merk van Floris Duetz.

Met Mounir als adviseur slaag je altijd !

De Adam Brandstore in Beverwijk heeft in Mounir een zeer vriendelijke en kundige verkoopadviseur. Goede sfeer en ruime keuze.

B

Niet zo best