Uitstekend geholpen zoals altijd.

Vriendelijk, ter zake kundig en servicegericht.

Goed geholpen

Grote sortering veel merken voor

Prettig geholpen in de winkel

Prettig geholpen in de winkel.

Altijd fijn geholpen door het personeel

Ik kom al bij Adam zolang ik me kan heugen,zeker tegen de 40 jaar klant veel van mijn kleding is nog steeds Adam en ik koop nog steeds regelmatig ondanks mijn leeftijd 83 jaar Leo

Zeer prettig personeel

Wordt er altijd prima geholpen

Prima meegedacht

In de zoektocht naar een passende outfit werd ruim de tijd genomen om tot een goed resultaat te komen. Verschillende alternatieven kregen we te zien met respect voor onze eigen smaak/inbreng. Geslaagde deal!

Zeer behulpzaam en meedenkend

Wederom een prettige ervaring, goed geholpen, goed advies waar met je mee wordt gedacht.

winkelbezoek OK, uitschrijven mail doet niets

Op zich is het winkelbezoek plezierig geweest. Na twee mails uitgeschreven voor de mailinglist. Toch blijf ik mails ontvangen.

Kwaliteit en goede service.

Je wordt goed en professioneel geholpen.

Persoonlijke hulp

Ik loop al jaren bij deze winkel met plezier naar binnen. Het personeel, niemand uitgezonderd, is hulpvaardig. Ze helpen mee totdat je als tevreden klant weggaat. Het ontvangst is ook zeer vriendelijk en ze hebben als het niet druk is altijd tijd voor een praatje.

Vriendelijk en hulpvaardig

Altijd fijn winkelen in Hellevoetsluis

Wederom fijn geholpen bij Adam Hellevoetsluis. Vriendelijke en deskundige verkoopster.

zijn zeer positief

Bij adam Beverwijk staat de klant echt centraal, en men weet precies wat mijn wensen zijn, Hierbij geld: De klant is koning Voel mij er echt welkom Groet Jaap de Vries

Kwaliteit kleding gaat achteruit

Keuze wordt moeilijk. Minder kwaliteit om uit te kiezen.

Fijn personeel.

Goed geholpen en een juist advies.

Fijn om binnen te stappen

Prettige winkel

prima contact en voorlichting.

prima ervaring met medewerkers.

geweldig

kom er vaker, wordt vriendelijk ontvangen en weten mijn maat.

Vriendelijk ter zake kundig

De winkel in Dordrecht is niet meer wat het ooit was , maar de mensen zijn wel goed , maar zijn ook niet meer die het ooit waren en dus ga ik er toch minder naar toe.

Zeer goede kwaliteit

Altijd goede aanbiedingen en mooie kleding. Bovendien zijn de verkopers vakkundig en vriendelijk

Mooie kleding

Fijne winkel,goed advies en mooie merk kleding

Vakkundig en snel geholpen

Goede kwaliteit , en doordat ik in het bestand staat was het makkelijk om iets op maat te zoeken . Daarbij geholpen door een goede verkoopster.

Klantvriendelijkheid staat bij Adam hoog in het vaandel.

Iedere keer uitstekend geholpen met goed advies.

Deskundig, vriendelijk en meedenkend.

Hier heb ik geen zin in. Kortom teveel gevraagd.

Combinatie van goede producten en uitstekende dienstverlening.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist