Toppie

Altijd vriendelijk personeel met verstand van kleding.

Prima geholpen.

Zie boven.

Keurig.

Keurig geholpen.

ikslaag vaak bij adam brandstore

een fijne professonele bediening daar houd ik van

Meedenkend en geweldige service

Vooral uit zoeken van kleding en de juiste maat was geweldig

keurig en kundig geholpen.

keurig geholpen!

Top winkel

Bijzonder prettig vakkundig geholpen bij al mijn aankopen.

Toppie.

Ik had al gereageerd op een eerder mail. Ik ben 2x kort achter elkaar langs geweest.

Goeie ervaring

Alles is goed verlopen.

Erg prettige service

Goed ontvangen, snel de juiste items voor mij uitgezocht. Goeie koffie

Goed geholpen.

Goed geholpen.

Prima ervaring

Ik ben al jaren klant bij Adam Brandstore in Dordrecht. Ik word er altijd vriendelijk en prima geholpen.

Bijzonder tevreden.

Altijd geslaagd. Ook de aanbiedingen zijn een overweging waard, alleen mogen de verleende kortingen nog wel iets meer zijn.

Persoonlijk en professioneel personeel

Prettig en deskundig met geduld en mooie inleving

Klantvriendelijk, persoonlijk, uitstekende kennis en een prima aankoop gedaan.

heel goed

vriendelijk personeel,goede service

Grote en goede collectie

Mooie kleding en uitstekend geholpen

Professionele en vriendelijke verkoopsters van mooie, eigentijdse kleding.

Wederom een fijne aankoop en goed geholpen!

Vorige keer fijn geholpen en om die reden terug gegaan naar deze winkel. Fijn advies gekregen en behulpzaam bij het samenstellen van verschillende kledingstukken. Wij komen een volgende keer weer terug!

geslaagd

Ik liep de winkel binnen en vond eigenlijk vrij snel wat ik zocht. Het paste perfect en mevrouw was erg behulpzaam.

Perfecte klanten behandeling.

Mooie coltrui gekocht,

Vriendelijke behandeling. Niet opdringerig goede kennis van zaken Verleng mijn klant zijn

Goede ontvangst, deskundige hulp

Weinig meer aan toe te voegen

Gezellige winkel met attente medewerker en medewerksters

Ben ik het verleden door de bedrijfsleider Jan altijd top geadviseerd, zie hem zo ne en dan invallen. Fijn om hem dan te zien. De nieuwe medewerk(st)ers zijn altijd attent en behulpzaam. Zijn vooral niet opdringerig! Kom zo nu en dan naar binnen en kijk rond en af en toe schuif ik aan voor een kop koffie, bij de vrouwelijke adviseur uit Oudenhoorn. Klein puntje van aandacht de kleine dame heeft de neiging om té veel te praten, het is een kracht om een stilte te koesteren in het afwegingsproces van kopen. Dus niet blijven 'ratelen', heb haar daar zelf eens op aangesproken. Overigens een detail!

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist