Snelle levering!

Snelle levering en netjes verpakt.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en levering de volgende dag. Ideaal!

Snelle levering en goede service

Luxesierbeslag heeft goede producten voor een hele scherpe prijs. Zeker een aanrader als je niet te veel wilt uitgeven .

snelle levering en mooie producten

Producten zijn kwalitatief erg goed. Levering snel.

Goede keuze heb direct mijn goesting gevonden!

Top en leuke prijs.... Snelle levering

In het begin moeite gehad met het bestellen door dat, het steeds versprong, maar kan, ook tijdelijk aan de site gelegen hebben... Uiteindelijk, lukte het en alles was snel geregeld... Mooi pruduct voor een mooie prijs en een goeie snelle service... Ik ben tevreden

Heel snelle levering

Heel snelle levering en een uitgebreid gamma sierbeslag. Lekker makkelijk online bestellen, zo hoef je de deur niet meer uit.

Snelle service en super netjes verpakt

Aanrader

goeie service en vlugge verzending

Levering was uitstekend

Past niet

Deze dopjes passen NIET op de IKEA minifix van 15 mm

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed materiaal. Jammer dat de verzendkosten hoog zijn.

Goed en betaalbaar!

Duidelijke website Snel geleverd Betaalbaar Kortom: super!

alles oke

Alles oke!

Super snelle levering

Super snelle levering door dit bedrijf!!

Snelle levering, goede Prijs kwaliteit verhouding!!

Klus klick klaar...

Nooit geweten dat mijn te bestellen onderdelen zo gemakkelijk te verkrijgen waren. Ik had het idee dat het “moeilijk verkrijgbare” buitenlandse onderdelen waren. Mooi dat het zo vlot ging....

Goed geholpen bij de aankoop

Voor de aankoop van mijn schuifdeur contact gehad en super opweg geholpen. Alles meteen uitgezocht en ook aan mijn vraag kunnen voldoen. Nu al heel tevreden. Nog even wachten op de deur.

Uitgebreid gamma beslag; snelle levering

Lang gezocht naar de juiste scharnieren en uiteindelijk bij Luxesierbeslag gevonden. Heel tevreden, ook met de snelle leveringstermijnen.

Poli

Top site!

Mooie site erg duidelijk en zeer goed geprijsd!

Super prijzen voor wat je krijgt!

Super prijzen

Snelle levering en ook goed verpakt. Leuning dragers zien er goed uit met de zwarte poedercoating. En het is ook makkelijk dat ook al het bevestigingsmateriaal besteld kan worden.

Goede kwaliteit

Zondagavond besteld, maandag in huis!

Super snel geleverd en tegen een zeer scherpe prijs! Service met een hoofdletter S!

Witte Paal 32

1742NL Schagen