Goed product snel geleverd

RVS windhaken besteld. Ze voldoen prima!

Goede service snel geleverd!

Goede Prijs kwaliteit

Draaien er makkelijk op, zien er netjes uit

duidelijke site en eenvoudig toe te passen

De bestelling was snel binnen en we hebben onze buurman uw site ook aanbevolen.

goede service

Ruime keus

Ruime keus. Makkelijk te zoeken op site, snelle levering

Product zoals besteld en snel geleverd

Eerste keer dat ik bij deze firma een online order had geplaatst, maar ben bijzonder tevreden over de verpakking en de snelheid van levering.

Goede ervaring

Snel geleverd en goede prijzen

Goed Service!

Snel levering makkelijk bestellen en goede prijzen!

Ruim assortiment met een goede prijs-kwaliteit verhouding

Een gedetailleerde toelichting op de website en voor wie er niet helemaal direct uitkomt een uitstekende telefonische ondersteuning, eventueel met terugbel service. Kwaliteitsproducten voor een interessante prijs.

Gewoon goed

Snelle levering , geven op de site aan als het pruduct niet op voorraad is

Goed en mooi product wel een lange levertijd

Duidelijke site. Levering was traag.

trapleuninghouders besteld hier. helemaal prima, goede info op de site, de maten klopte dus ik kon ze zo monteren. Prima verpakt ook.

Super snel geleverd

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle levering.

Snelle levering goed materiaal

De levering was er de andere dag al zag er netjes uit. Bedankt voor de snelle levering

Prima website

Website is overzichtelijk, makkelijk te bestellen

Snel en goed geleverd

Snelle levering maar verkeerd besteld

Ik had zelf beter moeten kijken naar wat ik bestelde. Achteraf bleek dat de rolsnapper om te kunnen werken uit 2 los te bestellen delen bestond waardoor ik er niets aan had. Ook het andere deel bestellen zou weer bezorgkosten meebrengen die niet in verhouding tot het onderdeel stonden.

Duidelijke webshop

Erg duidelijk en precies wat ik zoek

Goede service en snelle levering

Scherpe prijzen de klantenservice was goed bereikbaar en staat je vriendelijk te woord en snelle levering dus aanbevolen om hier te bestellen

Geweldig, eindelijk de juiste schroeven gevonden

Na lang zoeken bij speciaalzaken eindelijk bij Luxesierbeslag.nl de juiste schroeven gevonden en nog per stuk bestelbaar! Enorm handig als je geen 200 dezelfde schroeven nodig hebt.

Installatie is vlot verlopen.

Bij de eerste bestelling werd een 'deurdranger' aangeboden, die ik helemaal niet besteld had. Enkele dagen later kwam echter de correcte levering. De klep paste perfect op mijn bestaande brievenbus.

Super snel en goed!

Geen enkel probleem, snel bezorgd en heel blij met mijn aankoop. Ik kom terug voor meer, dat is zeker.

Goed product

Wij hebben kapstokhaken besteld, welke binnen 3 dagen al geleverd waren. Extra goed verpakt zodat er geen mogelijkheid was op beschadiging. Wij zijn erg tevreden en zouden zo weer wat bestellen hier.

Snelle levering, product OK.

Snelle levering, product OK.

Witte Paal 32

1742NL Schagen