Prima om bij Luxesierbeslag te bestellen

Duidelijk , goed artikel en snelle levering

Simpel goed

Ik wilde de bestelling nog iets aanpassen en dat was telefonisch zo geregeld. Prettige communicatie en een vlotte levering.

Gewoon goed

Gewoon goed

Snelle levering, goede kwaliteit

Op de site was alleen een tekening te zien van het slot wat ik zocht. Ondanks wat twijfel heb ik het slot toch gekocht. Ben positief verrast over de kwaliteit. En alles was apart ingepakt zodat het onbeschadigd was. Ben heel erg tevreden.

Snel gevonden. ruim assortiment.

Nooit meer een bouwmarkt!

Onwijs snel geleverd en wow wat een geweldige prijzen. De trapleuningbeugeltjes waren bij de bouwmarkt 3x zo duur! Prima kwaliteit! Nooit meer bij de bouwmarkt!

Fijne webshop, zwarte leuninghouders besteld

Super snelle service

TOP sevice. Binnen de 24 uur geleverd in belgie

Prima service.

Goed persoonlijk contact met Stijn

Ruim assortiment tegen de scherpste prijs

Overal gezocht naar zwarte verborgen scharnieren van Kubica, Uiteindelijk hier gevonden tegen de allerscherpste prijs. Helemaal goed!

overzichtelijk, veel keuze

Zocht een luxe deurstopper, Was makkelijk overzichtelijk, duidelijk

Uitstekend product en conform afspraak geleverd

Uitstekend product en conform afspraak geleverd. Wat wil je nog meer?

Overzichtelijke website met scherpgeprijsde producten

Een ruim assortiment aan interieurbeslag. Snelle levering. Scherp geprijsde producten.

Prima gedaan, met name de juiste filters voor slotselectie was goed.

Snel en accuraat geleverd. Helemaal niets op aan te merken.

snelle levering.

Vlotte levering van mijn tweede bestelling, ben benieuwd hoe vlot de terugbetaling van mijn fout bestelde zending gaat.

Goede snelle service

Prijs kwaliteit gewoon goed. Service en levering perfect geregeld.

Snelle levering, goed product.

Niet duur, goed product en snel geleverd.

Alles volgens afspraak geregeld

Snelle en correcte afhandeling.

Zeer snel geleverd!

Heel blij met de trapleuning houders, precies zoals ik het voor ogen had! Heel snel geleverd ook, zaterdag besteld, maandag al in huis.

Snelle levering en mooie producten

zo snel!

bestelling geplaatst, en de dag nadien is het pakket goed verpakt aangekomen.

goede ervaring ,snelle levering

ps ik heb de verkeerde besteld ik had graag die van 1.50 m lang

Slechte service

Vandaag besteld volgende dag in huis is niet van toepassing. 24-4 besteld, pas 28-4 in huis. Geen track en trace code, die kwam pas op 6 mei binnen..... Daarbij zeer summiere omschrijving op de website en misleidende foto, hierdoor helaas foutief besteld. Reactie op mail zeer laat en niet echt klantvriendelijk. (28-4 gemaild, geen reactie, 11-5 weer gemaild wel reactie) Dat de kruk omschreven wordt als ls of rs is voor een 'gewone' klant niet heel duidelijk dat daarmee bedoeld word linkssluitend rechtssluitend. Ook geen uitleg op de website. Op basis van foto besteld, kruk staat hetzelfde op de foto op de website als bij mij op het raamkozijn maar toch past het niet, blijkt dat je in spiegelbeeld moet denken als klant......

Witte Paal 32

1742NL Schagen