Zeer goede webwinkel

Gekende en kwalitatieve merken, degelijke prijzen !

Goede degelijke kwaliteit

Eerder kapstokhaken besteld en nu nog een paar erbij besteld. Ze zijn zwart en blijven zwart. We zijn zeer tevreden. Ze hangen hier zelfs in de douche

Gewoon super

Goedkoop en kwaliteit

Zwarte leuninghouders tegen de laagste prijs.

goedkope site met veel keuze

makkelijke site met veel keuze tegen aantrekkelijke prijzen

Perfect assortiment.

Goede producten en ruime keuze !

Beste prijs voor het product!

Beste prijs voor het product!

Fijn

Na even zoeken kwam ik toch bij Luxierbeslag uit. Ze hebben precies de maten die ik zocht dus dat is super fijn!

Goede service!

Fijne site, goede service.

snelle en correcte service

goeie service, graag weer snel opnieuw voor een volgende aankoop!

Website is slecht

Als je filtert dan zegt hij geen resultaten gevonden. Dit doet hij ook als je naar de volgende pagina wilt met resultaten.

Goede snelle service

Goede snelle service.

Prima levering

mooie site,goede producten

bij luxesierbeslag is het makkelijk zoeken naar het product,de kwaliteit is goed en de prijzen zijn scherp.

Kennissen waren er tevreden over de prijs kwaliteit verhouding, daarbij de snelle levering.

Mooi assortiment scherp geprijsd

Ruim assortiment, scherp geprijsd en snel bezorgd

Prachtige leuninghouders

Mijn schoonvader had zulke mooie houders gekocht, deze wilde ik ook dus besloot ze direct te bestellen! Super prijsje ook

Mooi spul voor een leuke prijs

Duidelijke omschrijving en mooi spul voor een goede prijs

Goed arsortiment, en niet duur

Gamma, Praxis, Karwei afgeweest heel wat heen en weer gesjeesd nergens platte leuninghouders en nog geen glimlach tot ik een heel arsortiment ontdekte bij luxesierbeslag Keuze bij de vleet ik maak daarom reclame zodat jij het ook weet.

boven verwachting

De bestelling was gemakkelijk on line te vinden gelijk bericht van de order per mail terug snelle financiële afwikkeling

Keurige site

Netjes en overzichtelijk . Bestelde product wordt volgende dag geleverd .

Top service!

Witte Paal 32