Heel erg bedankt om jullie positieve ervaring te delen met de wereld, dit is niet enkel voor ons heel leuk maar ook voor toekomstige klanten !
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling, we zijn er gerust op dat jullie samen met de trouwringen nog heel lang zullen schitteren !
Heel erg bedankt voor deze mooie woorden Stephanie, alsook voor het medeleven wat betreft het vertrek van Athena, ze zette zich hard in voor haar klanten en zal dan ook moeilijk te vervangen zijn. We vinden het erg fijn jullie positieve reactie te lezen !
Dat gelukzalige gevoel hoort er bij, zonder dat gevoel zou er ergens wat fout zijn gegaan. Heel blij dat dit zo bij jullie zo is binnen gekomen. Bedankt voor deze top review !
Bedankt Bart, jou idee was dan ook een fijn project voor ons. Veel succes ermee !
Bedankt om deze fijne reactie en positieve ervaring te delen Tom !
Kort, bondig, positief .... alles zit er in. Bedankt om jou positieve ervaring te delen Niels!
Dank je wel voor deze mooie woorden, Evi, we vonden het erg fijn om jullie te mogen begeleiden in het maken van de juiste keuze !
Heel fijn om dit te lezen, Rani. We wensen jullie een fantastisch huwelijk toe !
We vinden het erg belangrijk dat elke klant goed geïnformeerd is, maar als er weinig tijd is kan snel ook ! Bedankt voor deze positieve woorden.
We zijn erg blij dit te lezen, bedankt om je ervaring te delen, Stefaan !
Bedankt om jullie positieve ervaring te delen, Michael ! Het wordt ten zeerste geapprecieerd !
Heel erg bedankt voor deze positieve beoordeling, Chloe !
Heel erg bedankt om deze gevleugelde woorden hier achter te laten, Christiaan !
Bedankt voor deze fantastische review, Zummy ! Wij wensen je alvast nog vele jaren plezier van je prachtige juwelen.
Bedankt voor het delen van je enthousiasme, Patrick ! Jouw woorden geven vleugels aan ons team !
Bedankt voor deze aangename reactie, Sophie. Heel leuk dat ook de soms wat technische goed is over gekomen !
Bedankt Wesley, om ons eveneens te steunen met deze fantastische beoordeling en fijne aanbeveling !
Heel erg bedankt voor deze fijne beoordeling, Dennis !
Tevreden klanten maken een tevreden winkelier. Top dat onze diensten op deze manier worden geapprecieerd, bedankt hiervoor !
Het was super fijn om jullie te mogen bijstaan in een keuze, blij dat dit ook aan jullie zijde zo werd ervaren ! Bedankt voor de mooie review.
Fijn dit te mogen vernemen, Lennert. Bedankt voor de positieve aanbeveling !
Jullie verbintenis is het allerbelangrijkst, al mag dit best getoond worden met een prachtig en hoogst persoonlijk juweel. Bedankt om onze diensten zo positief te beoordelen !
Het was heel fijn om voor jullie de ringen te mogen maken, het optimisme bij ontvangst doet dan ook deugd. Heel erg bedankt voor deze fijne review !
DE BRUYLOFT staat voor een trouwringcultuur van een speciaal soort. Wij zijn vastbesloten om het geluk van een bruidspaar in zeer persoonlijke trouwringen vast te leggen. De trouwringen begeleiden het echtpaar hun hele leven. Daarom vinden we het bijzonder belangrijk om samen met u perfect gevormde ringen met liefdevolle details te ontwerpen. Uitstekend vakmanschap, hoge creativiteit en de beste materialen maken onze trouwringen zo bijzonder. Het zijn de laatste details die het verschil maken. Een elegant groef, een opzettelijk geplaatste steen, kleurspel. Elk sieraad is uniek, speciaal gemaakt volgens uw wensen. Voor juwelen is dit de mooiste manier om uw waardering te tonen.