We hebben onze trouwringen gekocht bij de Bruyloft. Uitstekende service en super concept. Je kan de ringen via acredo helemaal aanpassen naar jouw voorkeur, je kan echt alles aanpassen. Ze houden rekening met je budget, hebben veel geduld. Top ervaring!

Heel goede ervaring!

Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen. Er werd echt tijd voor ons genomen. Zeker een aanrader!

Topervaring! Trouwring of verlovingsring nodig? Niet twijfelen, gewoon langsgaan!

Een eerste keer in contact gekomen met De Bruyloft voor het kiezen van de verlovingsring, gelukkig hadden we na het aanzoek ook trouwringen nodig ;-) Ook bij het samen kiezen van de trouwringen een topervaring. Duidelijke uitleg van alle mogelijke materialen, veel ringen als voorbeeld in de winkel te zien, advies en toelichting bij de impact van een keuze. Eigen ontwerpen mogelijk. Athena heeft ons prima begeleid bij onze keuzes. Wij hebben in onze ringen een eigen logo laten graveren, ook daar werd perfect voor gezorgd. Uiteindelijk mag je ze dan gaan ophalen, goede communicatie daarover wanneer alles klaar is, en opnieuw fijne ontvangst door Sylvie met nog extra uitleg over onderhoud en tips & tricks.

Super !

Zeer vriendelijk ontvangen geweest naar de zoektocht van onze trouwringen! Zelfs in deze moeilijke tijden van corona proberen ze het hier toch nog zo aangenaam mogelijk te maken. Er werd hier goed rekening mee gehouden. Zeker een aanrader !!

Uitstekende, vriendelijke service op maat!

Maatwerk en vakmanschap omRINGd in een vriendelijke verpakking.

Uitstekende hulp en begeleiding

bij het uitkiezen van onze trouwringen enorm goed geinformeerd en begeleid. Er werd niet naar de duurste stukken geduwd maar liever een duidelijk beeld gegeven van het verschil van kwaliteit. Manage expectations zeer goed vermeld over wat er kan gebeuren met dagelijke dracht van de ring

Klant is koning!

Onze eerste ontmoeting met de Bruyloft was via een trouwbeurs. Er werd kort uitgelegd wat het principe was en toen we enkele voorbeelden zagen, waren we meteen verkocht, niet veel later besloten we een afspraak te maken. We hadden een iets speciale vraag ivm onze trouwringen, helemaal gepersonaliseerd. De mensen hebben met veel plezier aan onze ringen gewerkt en ze zijn helemaal hoe we het gewenst hadden. Ook waren de medewerkers erg aardig en heel behulpzaam. Na de ringen hebben we ook de oorringen gekozen voor op de trouw. De dame was zeer vriendelijk en presenteerde met plezier al de opties. Tijdens deze corona tijden was het uiteraard ook niet simpel om alles te plannen maar toch werd er goed gecommuniceerd. We werden steeds goed ingelicht. De Bruyloft is ZEKER een aanrader! We kunnen al bijna niet wachten om onze ringen te gaan dragen, maar ze zullen toch nog even moeten wachten tot de 17e juli.

Vriendelijk en heel behulpzaam

Ik heb hier zeer vriendelijke hulp gekregen bij de keuze naar een verlovingsring. Ik had geen afspraak maar werd toch uitgebreid geholpen. Ook de telefonische opvolging tijdens de bestelperiode was goed. Een klein jaar na de verlovingsring zijn we terug naar DE BRUYLOFT gegaan voor onze trouwringen vanwege mijn goede ervaring met de verlovingsring. Weer was alles piekfijn in orde en werden we mooi geholpen in onze keuze bij trouwringen naar onze smaak. We hadden ook de wens om een verrassing voor elkaar in de ring te graveren en hierbij werd ook rekening mee gehouden om deze niet te verklappen in het nodige papierwerk.

Heel tevreden

Vriendelijke mensen, hebben echt de tijd genomen om met ons de perfecte ring te zoeken. Ook heel vlot bereikbaar via mail en telefoon.

Perfecte service!

Kennis, kwaliteit en klantgericht

Zeer veel ervaring, aangenaam kader, uitgebreid assortiment, volledig personaliseerbaar, keuze in budget, betrouwbaar, duidelijke afspraken, enz

Professioneel

Goede begeleiding gekregen bij het kiezen van onze trouwringen. Mooi gevarieerd assortiment en professionele verkopers. Heel tevreden.

We werden enorm goed geholpen bij het samenstellen en kiezen van onze trouwringen. Ze nemen hun tijd om je te begeleiden en de perfecte ringen uit te zoeken.

Goede begeleiding in een grote keuze aan ringen

Vriendelijke begeleiding met kennis van materialen en kwaliteit.

GEWELDIG

-voor Corona- Er was tijd genomen om naar onze gedachten en meningen te luisteren. Er was tijd genomen om te beslissen en andere keuzes te overwegen. Het was een uitstekende service en de ringen zijn schitterend. Bedankt.

Zeer tevreden!

We mochten uit de zeer grote collectie onze voorkeuren aanduiden, ongeacht hoeveel het er waren. Daaruit maakten we dan een kleinere selectie, om uiteindelijk 1 paar ringen te bewerken in een computerprogramma. Er werd geadviseerd, geluisterd én rekening gehouden met het budget. De reële versie was nog beter dan we hadden gedacht. Super ervaring! Vriendelijke mensen. Zeer goede service!

Uitstekende service

Vriendelijke vlotte service.

Uitstekende service

Wij hebben een ZEER GOEDE ervaring bij De Bruyloft

Mijn ervaring bij De Bruyloft is. Vriendelijke mensen, zeer goed ontvangen, deskundig uitleg over de trouwringen. Prijs kwaliteit is top. Zeker een aanrader De Bruyloft

We hebben een afspraak gemaakt bij de Bruyloft, omdat in een review stond "dat ze daar álles hebben". Dus waarom meerdere juwelierszaken doen als het op één adres kon? Er werd ruim (!) de tijd voor ons genomen om alle soorten materiaal, steentjes, enzo uit te leggen. We hadden vooraf nog geen bepaald type ring in gedachten, maar samen hebben we op de configurator onze trouwringen samengesteld. We zijn heel tevreden over de geleverde én supervriendelijke service, alsook van onze ringen! Zeer zeker de moeite waard om tot daar te rijden!

Vlot en vriendelijk

bij de keuze nemen de mensen steeds meer dan hun tijd om alle opties te bespreken en de wensen van de klant te vervullen. Een ring lijkt een eenvoudige keuze maar als je merkt dat er honderd en een manieren zijn om iets te personaliseren, ben je blij met een professionele ondersteuning. De mensen van de Bruyloft doen dit perfect!!

Goede begeleiding in de zoektocht naar onze trouwringen!

Samen onze droomringen ontworpen

Bij De Bruyloft staat een team klaar om u persoonlijk te ontvangen en op weg te helpen naar uw droomringen. Je krijgt alle tijd die nodig is om samen met hen de perfecte ring te ontwerpen, naar eigen smaak en budget. Alles wat je maar kan denken kunnen ze verwezenlijken. Tevens geven ze professioneel advies waardoor je geen foute beslissingen kan nemen. Voor gelijk welk budget kan je de ring van je dromen laten ontwerpen. De ontvangst en begeleiding is super. Warme, professionele mensen, ze kennen hun vak! Ook met een kleiner budget voel je je er welkom, geen denigrerend gevoel dat je soms in andere winkels kan voelen. Ik raad iedereen aan bij hen langs te gaan als je op zoek bent naar trouwringen! Toen we de ringen gingen afhalen kregen we ook nog een mooi verrassingsgeschenk. Dankjewel aan het ganse team! Doe zo voort!!

Super vriendelijk en goede service!

Wij zijn telkens goed geholpen bij het kiezen en samenstellen van onze trouwringen. Er werd veel tijd gemaakt voor ons en we kregen voldoende ondersteuning. Heel tof dat er zoveel creatieve vrijheid is.

Prima ervaring, brede keuze, veel personaliseringsmogelijkheden

Vlot onze keuze kunnen maken uit een breed aanbod met bijzonder veel personaliseringsmogelijkheden en advies met kennis ter zake. De online configurator is een extra troef maar ter plaatse zie je toch nog een pak meer mogelijkhede

Roomstraat 14

9160 Lokeren

Over De Bruyloft

DE BRUYLOFT staat voor een trouwringcultuur van een speciaal soort. Wij zijn vastbesloten om het geluk van een bruidspaar in zeer persoonlijke trouwringen vast te leggen. De trouwringen begeleiden het echtpaar hun hele leven. Daarom vinden we het bijzonder belangrijk om samen met u perfect gevormde ringen met liefdevolle details te ontwerpen. Uitstekend vakmanschap, hoge creativiteit en de beste materialen maken onze trouwringen zo bijzonder. Het zijn de laatste details die het verschil maken. Een elegant groef, een opzettelijk geplaatste steen, kleurspel. Elk sieraad is uniek, speciaal gemaakt volgens uw wensen. Voor juwelen is dit de mooiste manier om uw waardering te tonen. DE BRUYLOFT Lokeren Roomstraat 14 9160 Lokeren 0032 9 3494511 [email protected] www.debruyloft.be DE BRUYLOFT Antwerpen Turnhoutsebaan 33 2100 Antwerpen (Deurne) 0032 3 2830559 [email protected] www.debruyloft.be