Order prima afgehandeld

Mijn order ( Benzine) is een dag na de bestelling netjes geleverd. Omdat wij een school zijn had ik gevraagd om op rekening te kunnen kopen. Ook dat was geen probleem. Ik geef een halve ster omdat de bestelling in twee keer werd uitgeleverd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Overal gezocht naar een gietijzeren grillrooster voor mijn kamado grill 13 inch, bijna niet meer te krijgen en als het toch verkrijgbaar is bij andere bedrijven dan veel te lange wachttijd of veel te duur ... Deze was makkelijk te bestellen en een normale prijs.... Dus erg blij met mij aankoop

Snelle communicatie , prima prijs

Snelle communicatie via Whattsapp ; prima prijs . Een iets betere levering ( dus inclusief tracktrace of tijdvak ) zou van de 9,5 een 10 maken .

Product werd correct omschreven en werd de volgende dag al geleverd!

een goede zaak met uitstekende service

na mij bestelling machine in goede staat ontvangen en alles werkt naar behoren

Correcte verkoop en snelle levering

Uiterst tevreden over m'n aankoop en heel snel geleverd

Snel en goed

Vlotte afhandeling

Alles klopt ✌️

Snel . artikel volgens beschrijving. Adequaat

Prima ervaring. Niks op aan te merken.

Goedkoop, behulpzaam, meedenkend. Top firma!

Heel goed prima

Heel goed voor me haag en licht perfect

Snel, netjes en goede service

Bestellingen worden snel en goed geleverd. Bij vragen wordt er snel en vakkundig gereageerd. Een top winkel!

snel en vakkundig

Nette prijs/offerte voor een kettingzaag. Snel geleverd en een fijn communicatie

Vriendelijke snelle service

Idem

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

Overzichtelijke webwinkel, scherpe prijzen en zeer snelle bezorging! Top.

Prima verlopen

Bestel hier regelmatig en bent telkens zeer tevreden.

Bestellen bij deze site is voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Uitstekende service!

Via whatsapp heb ik vragen gesteld aan de Tuinmachineshop. Ik was blij verrast dat de medewerker bijna onmiddellijk mij van de juiste antwoorden en adviezen kon voorzien met het resultaat dat ik inderdaad de aankoop heb gedaan waarvoor ik het advies vroeg. En zoals beloofd werd mijn bestelling op tijd bij mij thuis afgeleverd. Overigens was de Tuinmachineshop ook de goedkoopste leverancier van precies hetzelfde produkt. Grote klasse!

Snelle levering . In 2 dagen bij u thuis van Nederland naar België . Top

Snel , gemakkelijk en goede korting

Vlotte levering van prima Stihl stofzuiger Bedankt alvast groetjes van APKlijn

Goed product, goede prijs, goede service

Snelle levering.

Snelle levering. Goede prijs. Mooie Stihl dealer.

Professionnalisme

Efficacité ,rapidité ,excellente gestion de la commande avec toutes les informations nécessaires concernant le traitement de celle-ci: son envoi,le délai de livraison,la facturation etc… Bref des professionnels Merci

Mooi machine werkt goed snelle levering gewoon top

Over Detuinmachineshop B.V.

Detuinmachineshop.nl is een online webshop platform. We brengen de beste producten en de beste leveranciers op het gebied van tuinmachines voor je samen. Over enige tijd heb je keus uit zo’n 20.000 artikelen die je vanuit je luie stoel kunt bestellen. En er is altijd een vakdealer bij je in de buurt waar je terecht kunt met vragen, voor reparaties of voor het ophalen van je bestelling als je dat wil. Neem dus snel een kijkje en kom geregeld nog eens terug. Dan zul je zien hoe hard we groeien!