Topper

Zeer snelle en correct aflevering topper

Correcte service en snelle levering

Op zoek naar een 2e kettingzaag kwam ik op jullie website. Veel keuze en goede prijzen voor topmerken. Even geaarzeld om te bestellen maar het bleek de juiste keuze. Na amper 1 dag was de levering in orde en de Stihl doet reeds zijn werk. Alles prima geregeld zonder problemen.

Snelle levering en prima prijsverhouding

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Snel, efficiënt en netjes

Bestellen ging makkelijk en de bezorging was snel.

Goede service en prijs

Goede service!

Goede producten, goed verpakt. Een kleine opmerking: het pakket werd in twee delen geleverd waar ik niet van te voren over was ingelicht. Enige verwarring dus. Maar de volgende dag was alles compleet.

Goed, snel en duidelijk

Duidelijke omschrijving van de producten, makkelijk bestellen en goede communicatie hierover en netjes verpakt en snelle levering.

Adequaat op reageren op reacties

Top!!!

Snelle levering. Aangekocht product van top kwaliteit en sterk in prijs.

Heel goed geregeld alles, super

Ik ben super tevreden Vandaag besteld de dag erop in huis en alles netjes geleverd!!!

Netjes verpakt en snelle levering

Netjes verpakt en snelle levering

Ja top bedrijf meerdere machines gehaald

Top service fijne mensen en goede kwaliteit spullen

Vlotte en duidelijke service. Bovendien een zeer goede prijs. Aanrader!

correcte,snelle levering aan scherpe prijs

heggenschaar kort geprobeerd met goed resultaat. snoeiseizoen nog iets te vroeg voor vol gebruik

Snel en goed!

Bestelling werd snel geleverd, goede communicatie, geen opmerkingen over het toestel tot dusver, heb het nog niet veel gebruikt!

Goede prijzen

Goede prijzen en snelle levering

Echt een top service....

Staan klaar voor proffesioneel advies en hebben echt verstand van zaken. Dit is nu een bedrijf waar je graag je spullen koopt. Leuke prijzen en zeer snelle verzending.. ook de bevestiging email en updates zijn top . Kortom een bedrijf om bij uw favoriete websites te voegen...

Vlot en correct

Heel professioneel aanpak.

het is ok om Rob aan de telefoon te hebben.

Je moet je afvragen of je dealer wil zijn van een leverancier, die een product (Hakselaar 250-s) levert, waarvan aan het einde van de montage door de koper thuis, wordt gevraagd alsnog met het apparaat naar een dealer te gaan. Wie verzint dat? Ja, Stihl. Echt onbegrijpelijk. Gelukkig kende Rob het probleem, en verontschuldigde de B.V. voor het niet toevoegen van de alternatieve schroeven. Overigens beveel ik aan, niet alleen de schroeven in te pakken bij het apparaat, maar ook een aparte beschrijving van dit unieke fenomeen. Dat jullie dan vervolgens die alternatieve schroeven niet op voorraad hebben is wel weer een minpunt. Ik zag, dat Stihl ze verkoopt in zakjes van 10 (je hebt er per apparaat 4 nodig.... ). Kortom, ik ben ernstig teleurgesteld in de (technische) klantvriendelijkheid van Stihl en wens jullie sterkte bij het compenseren daarvan in jullie shop. Voor mij is dat deze keer redelijk gelukt, maar ik ben geen enthousiaste koper geworden.

Correcte levering

Machine werkt correct

Snel en correct.

Snel en correct.

Prima service en snelle levering.

Stihl kettingzaag op één zondagavond besteld. Volgende dag in de avond al geleverd. Goede duidelijke website met veel info. Prima prijzen.

Très bon prix et expédition rapide

je suis très satisfait du produit et de la rapidité d'expédition je recommande

Snelle levering duidelijke communicatie

Over Detuinmachineshop B.V.

Detuinmachineshop.nl is een online webshop platform. We brengen de beste producten en de beste leveranciers op het gebied van tuinmachines voor je samen. Over enige tijd heb je keus uit zo’n 20.000 artikelen die je vanuit je luie stoel kunt bestellen. En er is altijd een vakdealer bij je in de buurt waar je terecht kunt met vragen, voor reparaties of voor het ophalen van je bestelling als je dat wil. Neem dus snel een kijkje en kom geregeld nog eens terug. Dan zul je zien hoe hard we groeien!