Topservice, zelf op zondagnamiddag geholpen door een supervroendelijke vrouw om de bestelling nog aan te passen

Stihl RM 248 Goede service en product

Ik heb een Stihl RM 248 benzinemaaier besteld. Levering was zeer snel, en bij vragen hebben ze snel gereageerd. De maaier werkt perfect en geeft een mooi resultaat. Heel tevreden over diensten en product!

Prachtige webshop met fantastische klantenservice

Ik koop regelmatig producten van Stihl. Hier vind ik alles van Stihl aan betere prijzen dan in België. In België krijg je zo goed als geen korting op Stihl en betaal je ongeveer de adviesprijs. Als er zich een probleem voordoet met een levering of je hebt eender welke vraag dan kan je rekenen op de snelle en behulpzame klantenservice. Echt de moeite om hier te winkelen.

Mooie aanbiedingen

Kwaliteit voor een scherpe prijs. Veel in voorraad.

Heel erg prettig

Duidelijke website, snelle verzending. Scherpe prijs. De klantenservice reageert snel, duidelijk en vriendelijk.

Correcte levering

Bestelling werd stipt geleverd.

Gewoon een webshop dus scherpe prijzen heeftcen beterschap levert

Goede spullen, snelle service

Dit is mijn tweede bestelling bij deze shop. Opnieuw een prima ervaring.

Zeer tevreden klant

Bestelling zeer vlot geleverd ( 1 dag)

Super service

Heb er al verschillende keren besteld en is echt een aanrader.

Snelle verzending

Alles netjes afgehandeld zoals beloofd.

helemaal top

snel en heel goede adviezen mogen ontvangen via app verkeer

uitstekende verwerking bestelling

uitstekend voor herhaling vatbaar

Prima shop

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Devide en conquer voor 15inch snel geleverd.

Decide en conquer besteld voor een 15inch leffe kamado besteld. Kamado had ik gewonnen en zat geen devider bij. Deze besteld en past perfect. Nu snel low en slow proberen. Gelijk wat rookhout mee besteld. De gekregen luchtvervrisser hangt al in de vrachtwagen.

Perfecte service

Vlugge en vriendelijke correspondentie. Eerlijke prijzen en top service na verkoop. Heel erg tevreden.

Snelle en correcte levering

Perfecte service met enkele clicks !!

Goede en betrouwbare leverancier van tuinmachines en onderdelen

Altijd OK!

Zoals steeds werden de bestelde onderdelen correct en voor een goede prijs geleverd.

Perfecte en snelle levering

Alles geleverd zoals besteld

Snel reactie goed advies

Ik kreeg een snelle reactie en goed advies. Ook werdt er snel uitgeleverd. Maar mijn zending is bij post nl zoek geraakt, na 4 aflever afspraken heb ik nog steeds geen heggenschaar

super

Ik ben heel heel tevreden over detuinmachineshop de bestellingen verlopen vlot, alles is goed ingepakt, de opvolging is prima en de bestelling komen vlug toe zelfs naar Belgie, ik zou het zeker aan iedereen aanbevelen om er mee te werken dus blijf zo verder werken.

Waardeloos

Oordeel pas mogelijk als bestelling is geleverd. Onmogelijk bestelling te volgen als je niet weet wie de vervoerder is. Bij alle drie geprobeerd zonder resultaat. Kortom, tot nog toe waardeloos.

Levering

De levering duurde me iets te lang voor een voorraadartikel.

Het aanbod isgroot

Goede website, vooral het aanbieden van bijpassende producten onderaan was handig voor mij.