2 keer slecht is zeer slecht
Ik had een stihl bladblazer gevonden en al in mijn winkelmand gedaan, nog even gezocht naar een kortingscode en deze bestond ook. Kom ook rechtstreeks op een landspagina terecht waar de 5% korting ook gelijk verwerkt is. Ding besteld en lees later in de bevestiging dat de blazer dan met een lichtere accu wordt geleverd (de prijs zonder kortingscode was dan gelijk als met). Kortom de code is dus fake. Volgende ochtend gelijk gebeld en uitgelegd en ik kon de aanbevolen accu er wel bij krijgen met bij betaling waardoor ik gewoon op de reguliere prijs zit. Heel bijzonder en ook geen enkele coulance want dit is gewoon misleidend. Je kunt niet een kortingscode aanbieden die naar verwerking geen korting blijkt te zijn.
Ik had hem nodig en was hierdoor al een dag verloren (hij ging niet eerder op de post dan wanneer de bijbetaling voor de zwaardere accu betaald was). ik ontvang een melding van verzending en keek al uit naar de blazer De volgende dag stond de track en trace nog op "Bezorgtijd niet bekend, Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt"
Na een aantal telefoontjes word ik alleen maar aan het lijntje gehouden, de post is te druk, het is verstuurd en ik moet maar geduld hebben. Geduld heb ik zeker maar we zijn onderhand 5 dagen verder en de melding veranderd niet. Dit pakket is niet goed uit of ingescand en staat niet in het systeem van PostNL. Ik lees meerdere klachten op deze site en elke keer legt klantenservice het probleem bij een ander neer alleen is detuinmachineshop toch verantwoordelijk voor hoe het pakket de deur uitgaat richting de vervoerder.
Wanneer een pakket niet goed uit of ingescand is dan wordt het niet verwerkt door PostNL en zal het na een x tijd bij de verzender weer terugkeren alleen denkt men niet mee om een oplossing te bedenken, iets wat ik gisteren meerdere keren heb gevraagd. Terugbellen gebeurd niet en ik ontving weer een algemene mail dat ik geduld moet hebben en we volgende week wel weer contact hebben.