Direct reply op een vraag ook in weekend .snelle levering in belgie .correct informatie .bestel nog meer op deze site .bedankt
Via app was er goede en aardige communicatie toen winkel was gesloten.
Mooie overzichtelijke site, goede prijzen en snelle levering.
Super te vrede over de levering van jullie.
Mooie site en overzichtelijk, de verwerking van de bestelling en levering verkeren in uitstekende staat alsook de prijs is aan te bevelen
Het was een plezier om enerzijds met deze firma, van op afstand te handelen. De informatie was correct alsook de levering. En op dit moment doet de machine ook wat ik ervan verwacht. Hiermee bedoel ik dat ik geen uitspraak kan doen wat de kwaliteit van de messen, batterijen betreft.
Er werd gezegd dat het mogelijk was dat het iets langer kon duren maar na de betaling niks meer gehoord en geen spullen!
Goededag Roy, Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Je hebt op 20 mei om 17:23 een bestelling geplaatst bij ons. Op 21 mei om 13:53 hebben wij je bestelling ingepakt en verstuurd. Hiervan heb je automatisch een email gehad. Jouw bestelling is op 21 mei aangeboden maar er was niemand thuis waarna je bestelling naar een Postnl punt is gebracht. Je bestelling kan daar opgehaald worden. Dit is ook allemaal zichtbaar in je track & trace. Ik wens je een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Detuinmachineshop.nl ^Rob
Ik zat te twijfelen tussen de BGA 86 en de BGA 100 dit omdat het twee bijna de zelfde blazers zijn en beide op het mooie AP systeem ..
Top !
perfect
Snel en goed
Het bestellen en de uitlevering is snel en goed velopen.
Snel en alles netjes geleverd en top kwaliteit
Alles volges afspraak
Ik had een stihl bladblazer gevonden en al in mijn winkelmand gedaan, nog even gezocht naar een kortingscode en deze bestond ook. Kom ook rechtstreeks op een landspagina terecht waar de 5% korting ook gelijk verwerkt is. Ding besteld en lees later in de bevestiging dat de blazer dan met een lichtere accu wordt geleverd (de prijs zonder kortingscode was dan gelijk als met). Kortom de code is dus fake. Volgende ochtend gelijk gebeld en uitgelegd en ik kon de aanbevolen accu er wel bij krijgen met bij betaling waardoor ik gewoon op de reguliere prijs zit. Heel bijzonder en ook geen enkele coulance want dit is gewoon misleidend. Je kunt niet een kortingscode aanbieden die naar verwerking geen korting blijkt te zijn. Ik had hem nodig en was hierdoor al een dag verloren (hij ging niet eerder op de post dan wanneer de bijbetaling voor de zwaardere accu betaald was). ik ontvang een melding van verzending en keek al uit naar de blazer De volgende dag stond de track en trace nog op "Bezorgtijd niet bekend, Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt" Na een aantal telefoontjes word ik alleen maar aan het lijntje gehouden, de post is te druk, het is verstuurd en ik moet maar geduld hebben. Geduld heb ik zeker maar we zijn onderhand 5 dagen verder en de melding veranderd niet. Dit pakket is niet goed uit of ingescand en staat niet in het systeem van PostNL. Ik lees meerdere klachten op deze site en elke keer legt klantenservice het probleem bij een ander neer alleen is detuinmachineshop toch verantwoordelijk voor hoe het pakket de deur uitgaat richting de vervoerder. Wanneer een pakket niet goed uit of ingescand is dan wordt het niet verwerkt door PostNL en zal het na een x tijd bij de verzender weer terugkeren alleen denkt men niet mee om een oplossing te bedenken, iets wat ik gisteren meerdere keren heb gevraagd. Terugbellen gebeurd niet en ik ontving weer een algemene mail dat ik geduld moet hebben en we volgende week wel weer contact hebben.
Goedeavond, Uw verhaal klopt niet helemaal. Allereerst bestaat en bestond er helemaal geen kortingscode. ( al maanden niet ) Wij hebben alleen deals die af en toe lopen. Alles is dan extra afgeprijsd en dit wordt automatisch in de prijs verwerkt. Er wordt ook netjes op onze webshop vermeld vanaf wanneer en hoelang de actie loopt. Daarnaast kan je op onze webshop een keuze maken hoe je een accu bladblazer wilt samenstellen. Deze keuze maak je zelf op de pagina van de betreffende accu bladblazer. U heeft wellicht een verkeerde keuze gemaakt tijdens het bestellen. Wij adverteren met de juiste prijs op de juiste accu bladblazer. Als je een andere ( zwaardere ) accu bij je bladblazer wilt dan is het logisch dat je moet bijbetalen want deze accu is ook duurder Je bestelling is direct door ons verwerkt en ook verstuurd. Hiervan kunnen wij ook een bewijs sturen via de mail. Vervoerders hebben het op dit moment erg druk waardoor het soms langer kan duren voordat een bestelling wordt geleverd. Wij schuiven niks af op andere maar zijn helaas wel afhankelijk van een vervoerder. Wij vinden dit natuurlijk erg vervelend en kijken constant naar de beste vervoerder. Maar op dit moment is dat nog altijd PostNL. Wij nemen absoluut verantwoordelijkheid over een zending en bestelling en zorgen er altijd voor dat de klant het bestelde product ontvangt. Ik wens je een fijn weekend toe. Detuinmachineshop.nl ^Rob
Ja echt snel bedankt nog zou daar trg bestelen als ik u was mensen
Er was een steen kapot van de kamado. Melding gemaakt en direct zeer goed opgelost. Complimenten voor de service!!
Juist gevraagd artikel geleverd.
Ik heb een Stihl bosmaaier gekocht met mes ipv draad. De keuze tussen de twee kon je kiezen zodat het juiste besteld werd. Echter het mes kon ik onmogelijk monteren. Er ontbraken nog een aantal dingen die in de handleiding vermeld stonden. Op de wesite was dit echter niet gemakkelijk/niet te vinden. Na contact hebben ze mij de juiste kit aangewezen, echter moest ik nog 10 euro + verzendkosten opnieuw betalen. Dit gaf uiteraard een negative ervaring. Als je een combo aanbied, maak dan dat er alles bij zit.
Besteld en correct geleverd.
Geen 10 want moest zelf om status order vragen. Daarna snel geleverd.
Zeer correct, mails snel beantwoord, dikke pluim voor iedereen daar.
makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd op korte tijd .
Vlotte levering, prima apparaat. Gebruiksaanwijzing in nederlands of engels was leuk geweest maar alles kun je vinden op het internet tegenwoordig. Dus geen probleem.
Breed assortiment met goede producten voor een scherpe prijs. Ondanks dat je al snel een behoorlijk gewicht aan mest en graszaad besteld wordt dit netjes 1 a 2 werkdagen na bestelling bezorgd. Tevreden klant!