Service uitstekend

Vriendelijk personeel, goede service, veel keuze.

Vlotte levering en goede prijs

Een kwart goedkoper dan bij een groot winkelketen en gratis thuisbezorgd. Kom zeker terug voor een andere aanbieding

Snelle levering, producten zoals omschreven

Afwachten

Nog geen zending aangekregen , dus afwachten

Flexibel en snel

Geen gedoe, parate kennis, meedenken in mogelijkheden

Grandioos

De goedkoopste en de snelste levering.

Super service

Super service

Terugbetaling

Heb per ongeluk tweemaal betaald voor levering mesjes stihl robotmaaier t.b.v. 22,50 euro Heb klantendienst op de hoogte gebracht maar geen gevolg! Vanmechelen Rudy Na het plaatsen van mijn review onmiddellijk telefoon gekregen van klantenservice om alles te controleren en vriendelijke dame heeft me terugbetaling gegarandeerd waarvoor dank

Keurig binnen twee dagen geleverd

Keurig op tijd geleverd. Geen overdreven grote verpakkingen. Kwaliteit apparaat, top

Tevreden met de snelle levering

Goede en snelle levering

Ruime keus en snelle levering en prima prijs

Al eerder artikelen bij de tuinmachine shop besteld, wat ook goed bevallen is. Prima assortiment en dito prijzen. En na bestelling de volgende dag al geleverd. Artikelen prima kwaliteit Koop zeker vaker bij de tuinmachine shop.

Zeer snelle levering

Duidelijke site en goede service.

goede nette levering

perfecte afhandelin van mijn bestelling

Perfecte afhandeling van mijn bestelling. Snelle bevestiging van de opdracht, daarna opeenvolgende berichtgeving of het al opgestuurd is etc. Vervolgens perfect product in handen gekregen, dat uitstekend voldoet. Hoge kwaliteit!

Duidelijke website. Snelle verzending

Duidelijke website. Veel en makkelijk te vinden. Snelle verzending en zeer goede leveringsdienst. Aan te bevelen!

Besteld, goed verpakt en snel geleverd

Prettige service

Het bestelde item was niet op voorraad, gezien ik vermeld had dat dit een cadeautje was werd ik netjes benaderd via de mail om naar een passende oplossing te kijken. Prima opgelost en zeer snel geleverd Top service

een aanrader voor iedereen

Een toffe overzichtelijke website en de service is top zeer tevreden klant wij maken reclame vriendelijke groeten

Top ervaring snelle levering ook top

Top ervaring snelle levering ook top

Snelle levering; goed assortiment

Voor mijn Stihl-snoeizaag had De tuinmachineshop de juiste onderhoudsonderdelen. Snel besteld en binnen een paar dagen was alles thuisbezorgd.

Prima levering voor goede prijs

Goede service, mooi spul en snelle levering

Hier ga ik vaker bestellen, ben zeer tevreden.

Top Service!

Het bestelde gereedschap werd probleemloos geleverd, ondanks de vele wegblokkades.