Heel goed geholpen bij de bestelling via whatsapp

Ik heb al meerdere malen besteld bij deze firma en de service is top !

Vlug. Correct

Snel en goed geleverd.

Na bestellen werd ik netjes via de mail op de hoogte gehouden, en volgende dag was mijn pakket al binnen, wat ik niet verwacht had in de december tijd

goede service

Na bestelling snel geleverd. Echter één van de bestelde artikelen was helaas verkeerde type. Na een email naar klantenservice binnen enkele uren al een reactie dat ze het juiste artikel dezelfde dag nog gingen verzenden. Het verkeerd bestelde artikel hoefde ik niet terug te sturen. Vanwege de goede en snelle service 4 sterren.

snelle levering, prima service

Ondanks dat ik heb besteld rond de feestdagen een snelle levering en bijbehorende track and trace berichten. Dank voor de snelle en complete levering

Prima telefonisch advies, producten correct afgeleverd

zie regel

uitstekend

leveren corect wat besteld is binnen zeer korte tijd

Top bedrijf

Zeer goed verder geholpen

Perfect!

Bestelling online verloopt zeer goed. Bestelling op de valreep geplaatst om 16:00u, volgende dag keurig geleverd. Een top product vlot geleverd aan gunstige prijs, aanrader! Een referentie voor de regio, bedankt!

Nette tijdige levering.

Scherpe prijzen en super snelle levering

Ben super blij met mijn aankoop bij deze winkel. Tôt de volgende keer +++++

Snelle levering, zeer goed verpakt

Scherpe prijzen, degelijke verpakking en snelle levering

Snel en netjes

Zeer correcte behandeling en afhandeling.

Makkelijk te bestellen en snel en correct geleverd

Super goede klantenservice

Ik zag dat iets niet beschikbaar was en stuurde berichtje via Whatsapp. Dit werd zo goed als meteen beantwoord en ik wist wanneer dit ging binnen komen.

perfect

perfect

Slecht

We hebben lang moeten wachten op ons product en na ontvangst direct betaald. Nu blijven we betalingsherinneringen en incassokosten ontvangen. ik vind dit zo slecht. Conclusie we kopen hier dan ook nooit meer iets.

Bestellen was makkelijk en duidelijk. Ik kreeg wel geen bevestigingsmail dus was eerst wat ongerust of mijn artikelen wel zouden toekomen. Na een dag of twee kreeg ik mail ivm de levering en de levering kwam dan ook snel daarna.

Top producten!

Toch bij deze drukke dagen een snelle service gehad + zeer goede prijzen in vergelijking met andere websites.

Prima prijs en snel geleverd en bezorgd

Prima prijs en snel geleverd en bezorgd

Goeie service

Top product

Geleverd zoals beloofd

Super service

Er was iets kapot binnen gekomen en gwen enkel probleem werd ervan gemaakt, volgende dag hadden we 't product weer heel in huis. Super

Prima levering

Goed logistiek proces van bestellen tot leveren

Besteld en snel in huis, zeer goede prijs

We hebben een bladblazer gekocht, deze webshop was een stuk voordeliger dan de rest van de webshops. Besteld en snel bezorgd. Alles in orde en we zijn er blij mee.