Goede prijzen en snel geleverd

Ik was op zoek naar een product van een specifiek merk en die heb ik hier kunnen vinden. Het product dat ik besteld heb was goed geprijsd en zeer snel geleverd, zeker gezien de periode in het jaar. Het product doet wat het moet doen.

Top bedrijf en snelle levering.!!

Gewoon geweldig.!!

Alles in order

Snelle levering, prima kwaliteit. Groot gamma aan artikelen.

Alles werd op tijd verstuurd

Geweldige service!

Voor mijn geestelijk beperkte petekind was ik op zoek naar een originele sleutelhanger. Omdat mijn petekind erg graag hout zaagt, vond ik deze op de site van detuinmachineshop.nl. Ik heb via de app contact gezocht met de klantenservice om te vragen naar de voorraad. Ik kreeg heel snel een reactie terug met de mededeling dat deze twee sleutelhangers gratis naar mij opgestuurd worden. Wat een ontzettend mooie geste: dank hiervoor!

Goede service en geleverd zoal gepland

Zou het iedereen aanraden. Mooie kortingen. Verpakking iets beter door verschuiving in pakket ligte beschadiging.

klantvriendelijk zoals een firma hoort te zijn

Ik had in mijn mail geen tracking nummer gekregen van de verzonden machine. Na contact met de service hebben ze me direct een antwoord gegeven en tracking nummer en dit na 20u, mijn mail was binnen de 15 beantwoord, top service ! In mijn tweede bestelling was er een onderdeel niet geleverd. Dit hebben ze direct recht getrokken en 2 dagen erna had ik het. Mooi ! Ik zal hier nog veel bestellen, alleen al voor hun klantendienst. Loonsverhoging voor Michelle van de klantendienst!

groot aanbod

groot aanbod en snelle levering

Gemakkelijke en snelle levering

Alles volgens verwachting

Top !

Mooie voorwaarden , snel geleverd .

ondanks drukke periode toch snelle levering

Vriendelijk,snel en correct

Vriendelijk,snel en correct Mooien degelijk verpakt Alles is zoals beschreven Goede producten

Snel verzonden en super kwaliteit voor een lage prijs !!

Mijn bestelling werd perfect bezorgd

Mijn bestelling werd perfect uitgevoerd

top product met zeer snelle levering

snelle levering - goed materiaal - perfect

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Ik ben erg tevreden, sowieso over de kwaliteit van de producten maar zeker over de snelle levering.

snelle vlotte afhandeling order

vlotte levering,goede producten,correcte afhandeling

Snelle levering, keurige afhandeling.

Mijn bestelling is snel en keurig geleverd. Een vraag over een 2e bestelling werd coulant afgewikkeld.

Scherpe prijzen en uitstekende service

Na een vergelijking van prijs en levertijd een Stihl HLA 56 accu hoogsnoeier besteld. Scherpe prijs en korte levertijd. De toegezonden track+trace code van DPD werkte echter niet. Klantenservice reageerde direct, vriendelijk en adequaat. De hoogsnoeier bleek aan de verkeerde pakjesbezorger meegegeven te zijn. Zij hebben direct een tweede machine opgestuurd, die kwam echter snel en tegelijk met de eerste. Direct retourlabel gekregen en tweede machine retour gezonden. De machine werkt uitstekend.

Zeer vlotte levering

Bestellen was heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Product werd zeer vlot geleverd in verzorgde en stevige verpakking.

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding

Product snel geleverd en voldoet exact aan mijn verwachtingen, zal zeker weer een bestelling plaatsen bij De Tuinmachineshop BV

Korrekte levering Snelle info via mail

Uitmuntende service

Ik had een verkeerd toestel besteld en ik kon dat zonder enig probleem omruilen voor het correcte. De procedure om verkeerde toestel terug te sturen verliep vlekkeloos en snel. Communicatie met verantwoordelijke uitermate goed, vriendelijk en efficiënt. Betaling prima. Prijssetting prima. Zeer tevreden klant.

Snelle levering, goede prijs.

Kwalitatief hoogwaardig product tegen een interessante prijs. Snelle levering. Alles ok.