Ongelooflijk goede en snelle service. Zeker voor herhaling vatbaar. Prima prijs/kwaliteit

Fijne internetsite snelle levering met goede verpakking

Snel en correct geleverd!

Correct en beste prijs

vlotte online aankoop

gemakkelijke, duidelijke webshop met snelle en correcte levering

Top materiaal aan een concurrentiële prijs.

Vlotte levering van een complete set, in dit geval een STIHL GTA 26 snoeizaag.

Zeer goede service

Iets laat in de middag bestelden werd de volgende dag al geleverd! Fatsoendelijk verpakt zonder weet ik wat allemaal voor een extra verpakkingsmateriaal.

Goede prijs/kwaliteit van het product en ook zeer snelle reactie op de chat van de website. De bestelling werd snel en keurig geleverd!

Helemaal prima, professioneel en accuraat

De tuinmachineshop levert online snel, professioneel en kwaliteit zonder problemen. Ben daar erg blij mee en kan de Tuinmachineshop bij iedereen aanbevelen!!! Tevreden groet, Wim van Gijlswijk

Goede prijs, snelle levering, alles volgens afspraak.

Op zoek naar een goede professionele hogedrukreiniger uitgekomen bij Detuinmachineshop, bleek een zeer goede keus te zijn. Goede machine, duidelijke omschrijving. Prijs was goed, dus bestelling geplaatst. Levering conform afspraak, machine conform omschrijving. Kortom, een tevreden klant en een aanrader.

Prachtig

Alles in orde en zoals besteld

Super vlotte bediening

Bestelling na 2 dagen geleverd, dat is vlot en in orde.

Echt goed! Snel ondanks Black friday!

Precies in huis wat ik nodig had. Plus snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Super, kan volgens mij niet beter !

Super, kan volgens mij niet beter ! Zeer snelle levering, order geplaatst op Vrijdag 24 November 2023, 25 november al geleverd.

Snel in huis, precies wat ik had besteld. Gewoon top!

Super service snelle levering

Tijdens Black Friday een mooie hoogsnoeier van Stihl bij ze besteld en werd super snel geleverd en tegen een scherpe prijs goedkoopste van Nederland

Topprodukt

Perfecte levering. Alles volgens afspraak nagekomen.

super!

snelle levering, goed product

Vlotte levering

Vlotte levering, inhoud is zoals voorzien.

Professioneel.

Efficiënt en correct

Duidelijke websitel

Duidelijk en snelle levering.

Snel en goed

Snelle verzending

Geweldige Klantenservice

Bij mijn aankoop ging er iets fout bij de betaling, na 4 dagen nam ik contact op met de klantenservice. Het antwoord kwam heel snel en we hebben het samen goed en snel opgelost. Binnen een dag geregeld en morgen wordt de Volpi snoeischaar geleverd. Perfect gedaan. Hier word ik ontzettend blij van: Goede en snelle service.

Zeer vlotte bestelling, binnen één dag in deze drukke periode. Klasse

Een Stihl motorkettingzaag Ms 211 besteld en werd binnen één dag geleverd en dat in deze drukke periode!