Wachten, wachten en nog eens wachten.

Bestelling gedaan op 17/8. Track and trace code ontvangen maar de leverdatum schuift telkens een dag op. Begonnen met 22/8 en ik zou nu, 26/8, namiddag de bestelling moeten ontvangen. Ben geduldig maar zo lang zou een levering niet mogen duren als 1 van de opties post.nl is die bijna elke dag hier door de straat rijden. Over de kantenmaaier zelf... dat zal ik weten als ik deze ontvang.

goed en snel

nvt

Niet best

Zondag jl een onderdeel besteld en betaald en tot op heden vrijdag nog steeds niets binnen.

Vlot geholpen!

Zeer tevreden over de service, had een onderdeel nodig die ik niet in de shop vond, ze hebben dit artikel alsnog voor mij kunnen bestellen. Zeer duidelijke communicatie en snelle verzending, van de artikelen die op voorraad waren.

Vlotte en goede levering

Duidelijke webpagina, veel communicatie over de levering en vlot in huis!

Prima winkel

prima winkel en gemakkelijk en overzichtelijk online winkelen, ik had zelf mijn onderzoek al een beetje gedaan en wist wat ik wilde hebben, besteld en 2 dagen later in huis, goede communicatie per mail en je wordt netjes op de hoogte gehouden waar en wanneer je pakket geleverd wordt

Zijn top

Wat ik elders niet vond aan zo'n scherpe prijs.

Dus, inderdaad, scherpe prijs ... maar de leveringskosten zijn er natuurlijk teveel aan. Ik kan moeilijk 10 dozen van HABIBI bestellen...

Goede wisselstukken + uitleg filmpje website

Top filmpje voor de leek om brandstoffilter te vervangen

Très bon (parfait)

Parfait, prix intéressant, contact et aide très réactif et livraison rapide avec suivi en direct. Super je recommande

Snelle en correcte levering

Bestelling snel geplaatst, bij ophalen was winkel niet meer open. Na telefonisch contact met servicedesk, alles direct geregeld, dat het de volgende dag bezorgd is. Complimenten voor klantgerichtheid!

Supergoede bediening

Zeer goede service. Artikel beschikbaar zoals aangegeven op de site en ook snel verzonden. We hebben een levering naar Sardinië aangevraagd en deze is na slechts 5 dagen op de bestemming aangekomen! Ik bewaar hun adres voor toekomstige aankopen. Bedankt voor je werk.

overzichtelijk en snel te vinden wat je zoekt

verbaast van de snelle levering super tevreden

Prima bedrijf, snelle levering

De grasmaaier was er snel. Voor de rest nog geen ervaringen m.b.t. service. Gewoon een prima bedrijf!

Overzichtelijke webshop en prima levering.

Gevonden wat ik zocht. Keus uit een groot aantal artikelen.

Goede kettingzaag met snelle levering!

Blij met de stihl kettingzaag! En met snellere levering dan gedacht!

snelle en correcte service

prima product en snelle levering

Supersnelle levering

Paar dagen geleden een bladblazer/Bladzuiger besteld van Stihl , en binnen no time in huis

Snelle levering, nette prijs

Duidelijke website, snelle levering

Prima klantgerichte service

De communicatie over mijn bestelling verliep bijzonder goed. Pro-actieve mederwerkers!

Kwaliteit voor scherpe prijs

Overzichteljjke site simpele gebruikswijze snelle levering

Everything went ok

I have received what i have ordered in quite short time.

Snelle en correcte levering

Ik had het geleverde artikel snel nodig en 2 dagen erna was het al thuis geleverd. Bedankt.

Goed en stevig verpakt Werkt uitstekend

Ruim aanbod, interessante kortingen, snelle levering, goede service