Vlotte en gemakkelijke bestelling.

Op de site is het eenvoudig om het gewenste artikel te vinden. Vervolgens is het gemakkelijk om deze te bestellen en de bestelling af te ronden.

Uitmuntende service

Goed en supersnel geholpen met aankoop van een grasmaaier en ook snelle levering

Fijne Machine Shop

Goede site met in het weekend speciale aanbiedingen. Bij klachten wordt snel en goed gereageerd. Zeer tevreden.

Klantgericht servicebedrijf, top!

De klantenservice is deskundig en klantgericht. Vragen worden adequaat beantwoord en je krijgt hier nog echte mensen aan de lijn! Levering sneller dan aangegeven in de order. Dat kan dus ook!

Zeer correcte levering

Zeer correcte en snelle levering ook naar de Vlaamse "Zuiderburen". Telefonische bereikbaarheid, zelfs zaterdags, met betrekking tot snelle levering. Meer dan aanbevelingswaardig en zeer concurrentieel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Duidelijke site en snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering.

De bestelling wordt heel snel geleverd en dat is top, uitstekende service.

In een woord Perfect !

Vrijdag besteld, zaterdag in huis, dus super tevreden. Het zou nog mooier zijn geweest als er een trigger was geweest dat olie niet in het pakket zat en erbij geleverd kon worden..

Super ervaring

Stihl haagschaar besteld en keuring optijd geleverd , de verpakking kon wel wat beter , alles was gewoon in een doos gelegd zonder extra papier erbinnen in.

Zeer snelle levering en heldere communicatie

Binnen een halve dag had ik de machine in huis. Tot nu toe zeer tevreden.

Alles conform afspraak

Correct in alles

Geweldige blazer.

Handig om mee te werken. Supertevreden.

Beste prijs en vlotte levering

Zeer ruim assortiment waardoor je altijd het artikel vind wat je zoekt. Ook de aanverwante artikelen die getoond worden bij je keuze zijn relevant en dus handig om bij te bestellen. De prijzen zijn concurrerend!

Goed gereedschap

Supernet gereedschap. Goede kwaliteit en supersnelle levering..

Heel goed.

goede service . op tijd geleverd.

Goed en snel geleverd

De levering, apparaten en prijs waren OK dus bestellen. Moest wel effe goed kijken eb niet op de bijsluiters letten want die klopten niet. Alles in elkaar gezet en werken maar.

Ik heb grassnijmessen besteld , meschien een montage kit erbij voorstellen bij aankoop

Supper geregeld

Besteld en een dag later geleverd supper

Ik ben verliefd op Stihl

Ik ben erg blij om met het merk Stihl te werken, het maakt mijn werk gemakkelijker en zal nooit meer naar een andere liefde gaan. Met dank aan Stihl

Goed product qua prijs/kwaliteit.

Super om te bestellen. Snelle bevestiging en versturen van de bestelling. Enkel de transporteur laat wat op zich wachten. Bestelling 16/7. Ondertussen 21/7 en status nog steeds in planning. Hopelijk is het er deze maand nog.

Keurig verpakt. En snelle levering. Met duidelijke berichtgeving wanneer t geleverd wordt

produkt snel geleverd, alles in orde

alles in orde zoals vermeld op de site

Fijne webshop.

Artikel zoals verwacht en snel geleverd. Niks mis mee.

Snelle levering bedankt

Alles goed verlopen volgens afspraak bedankt

Goede prijzen, snelle levering

Uitgebreid assortiment, goede prijzen en mooie aanbiedingen. Snelle levering. Een aanrader!