Supersnelle levering!

Mooie Stihl heggenschaar online besteld, met toebehoren. Goede prijs voor een zeer hoogwaardig product. 's middags besteld, de volgende ochtend al in huis. Top!

Snel in huis

Gisteren besteld en nu al in huis. Te klein dus retour, ben benieuwd of dat net zo snel gaat

zelfs nog beter dan ik verwacht had

Fijne ervaring met deze firma, beslist een aanrader. Hou ik in bij mijn favorieten.

Goeie service snelle levering

Zeer positieve ervaring

Uitstekende service, zowel bij de specificatie van het uitgebreide aanbod, de snelle levering en het prompte beantwoorden van vragen.

Mooie producten, snelle service en goede prijs

Prima webshop, snelle levering en goede prijzen. Top geregeld en goede informatie over de status van een bestelling

uitstekend levering

Snelle en correcte levering

correct en snel

Over de bestelling en levering kan ik alleen maar uiterst positief zijn. De werking van het toestel zelf kan ik nog niet beoordelen, maar uit een eerste test (accu aangedreven) blijkt het alvast te werken.

Besteld en geleverd op afgesproken tijd

Snel bezorgd na bestelling.

Goede nette levering

Geen opmerkingen, allez netjes op tijd bezorgd

Duidelijk en snelle levering

Ga ik meer gebruiken

Uitgebreide maar overzichtelijke website. Veel betalingsopties. Snelle levering. Het product werd goed verpakt afgeleverd. een aanrader.

Goede wenste, vlotte bestelling, snelle levering

Levering zoals het bij iedereen zou moeten gebeuren. Een kleine opmerking: ik had 6 bussen van 5 liter Stihl benzine besteld. 4 stonden recht en waren prima. 2 andere bussen lagen plat en 1 of beiden zijn beginnen lekken tijdens het transport. Ik had niet verwacht dat Stihl bussen die platliggen kunnen lekken en vermoedelijk jullie ook niet. Vandaar mijn opmerking. Het kan ook zijn dat er zeer uitzonderlijk een slecht gesloten bus tussen zit… of dat het regelmatig gebeurt.

Prachtig bedrijf met snelle levering!!

Goed vindbaar op Google. Net even aantrekkelijker geprijsd. Werkbare website. Vlotte verzending en goed verpakte pakketten. Kortom, ik kom hier graag terug voor een nieuwe bestelling. Vriendelijke groet, René Nammensma

snelle levering en precies kwaliteit zoals aangegeven

snelle levering en precies kwaliteit zoals aangegeven

Vlotte punctuele levering maar van dubbel pakket

De stokheggenschaar en het accupakket van Stihl zijn beide uitstekend maar werden apart verzonden in plaats dat er eenn’strikje’ om werd gedaan.

Op een dag besteld dag erna al thuis ben zeer tevreden

Over het algemeen prima

Heb hier een maaikop voor een Stihl kantenmaaier gekocht met een rol 5-kant en 4-kant draad. ROllen werden netjes verpakt en op tijd geleverd. Helaas had men een vergissing gemaakt en een rol rond draad opgestuurd ipv 4-kant draad. Deze konden we retourneren en er zou, indien voorradig, en andere rol worden nagestuurd.

nog niet ontvangen

nu al enkele dagen aan het wachten op de levering , circa 5 dagen geleden besteld

Vlotte service! Vlotte levering

Goede website. Lage prijs.

Top team,

Al veel online besteld, steeds duidelijk met goede uitleg op de website Je mailt en binnen een uurtje heb je antwoord op vragen die je bv niet vind.

Topkwaliteit snel geleverd

Topkwaliteit en snel geleverd. Heel tevreden!

Prima service!, zoals het hoort.

Ik wilde graag een stihl gadget bestellen , t,shirt, in dit geval , snel geleverd! Maar een mega grote doos!! , dit t-shirt past makkelijk in mijn brievenbus