Prijs:/kwaliteit en stiptheid OK OK

Snelle service , uitgebreid aanbod

Ruime aanbod , snelle service. Duidelijke product omschrijving en gemakkelijke webshop met net overzicht.

Snelle levering en producten zijn netjes verpakt.

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Deze shop is aan te raden Alles verliep zeer vlot

Gewoon goed

Heel snel en goed geleverd

Mooie overzichtelijke shop met een zeer klantvriendelijke medewerker in Zierikzee.

Prettig

Snelle bezorging en precies goed

Snelle bezorging en precies wat ik wilde hebben. Geen problemen gehad in het bestel of verzendproces. Goede webshop, zou er nog eens iets kopen.

Altijd Top Service bij Detuinmachineshop!

Als je iets besteld bij Detuinmachineshop is het altijd goede Service !

Prima afhandeling van mijn bestelling.

De communicatie betreffende mijn bestelling was prima. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De bestelling was goed ingepakt en is goed aangekomen. Het enige wat ik nog moet doen is overleggen hoe, waar en wanneer er onderhoud gepleegd moet worden. Het bedrijf ligt niet in de buurt.

Stihl producten

Gewenste Stihl producten waren op voorraad en werden snel geleverd.

Zeer professionele bedrijf

Ik ben erg tevreden mee van de uitstekende service en kwalitatieve producten.

perfect

snelle levering, goeie prijs, goed produkt

betaalbaar kwaliteitsmateriaal snel geleverd

bekende betaalbare machines van goede kwaliteit met snelle levering. ook makkelijke site

fijne mensen die deskundig advies geven en niet uit zijn om wat te verkopen.

deskundige geholpen en snelle levering zal voor een eventuele volgende aankoop zeker weer naar de tuinmachineshop gaan.

Snelelevering

Goed bedrijf en goede service

Netjes op tijd geleverd

Op tijd geleverd en goed verpakt. We hebben al direct gebruik gemaakt van de heggeschaar om 50 lopende meter haag op hoogte van 2m te trimmen. Werkt perfect. Zeer tevreden.

Duidelijke en overzichtelijke site, zeer snelle levering, in 1 woord; super!!!

Alles duidelijk op de webshop, netjes en snel verstuurd

Overzichtelijke webshop.

Fijne service was te laat voor Vaderdag korting. Na mail contact een persoonlijke code gekregen waardoor ik alsnog de korting kreeg. Enige puntje van kritiek is dat ik in de ochtend gebeld wordt voor een bezorg afspraak netjes afspraak gemaakt voor de volgende dag. Vervolgens staat twee uur later een bezorger voor de deur met mijn bbq. Heel toevallig kwam ik net even langs huis waardoor ik hem toch nog in ontvangst kon nemen. Uiteindelijk wel een dag eerder bbqen. Dat is dan weer een plus punt.

Goede website, goed bestel proces, goede informatie tov verzenden en vlot geleverd. Verder contact was vooralsnog niet nodig, dus geen ervaring met de service.

Alle machines en toebehoren van stihl worden telkens via jullie aangekocht, zeer snelle correcte service en goede prijs klasse. Doe zo verder kan ik alleen maar zeggen.

Snelle levering gewoon top

Voorradig en snel geleverd

En slim met DHL verstuurd ipv PostNL = geen dagen vertraging :-)

Super snelle levering

Duidelijke webshop maakt de keuze makkelijk

snelle levering en uitstekende service.

Snelle levering en uitstekende service. En een scherpe prijs.