Goede voorlichting, kwaliteitsmerken, snelle levering

i am glad

Very fast and correct

Zeer goede kwaliteit en service.. Snelle levering. De bestelde artikelen voldoen prima. een echte aanrader.

Fantastische online shop

Goede prijs, kwaliteits artikelen, zeer goede service zowel tijdens en na de verkoop. Alle aangekochte goederen worden op een vlotte en snelle manier thuis bezorgd!

Snelle correcte levering

Zoals je verwacht! Keurig.

Prima shop. Goede feedback.

goede en snelle levering

besteld meteen geleverd, goede kwaliteit.

Besteld en vlug geleverd aan een interessante prijs

Produit wordt goed omschreven op de website. Interessante prijs en vlug geleverd

Netje op de hoogte gehouden

Alles netjes verpakt en goed op hoogte gehouden waar je bestelling is

Snel en correct

Dramatische voorraad beheer!

Op 18 juni bestelling geplaatst van meerdere artikelen. Drie dagen later een mail gekregen waar stond dat een van de artikelen niet op voorraad is terwijl op de site stond dat wel op voorraad is. In de mail stond dat ik een andere, vervangende product kan kiezen met een excuus en aangeboden, "gigantische korting" van €3,99! Ik ging voor een andere product, volgens site wel op voorraad. Volgende dag weer mail gekregen met uitleg dat gekozen product ook niet op voorraad is en werd aanbood gedaan voor een andere, veel duurdere product of een andere. Voor derde keer een andere product, uit voorraad, gekozen met hoop op goede afloop. Volgende dag weer mail gekregen waarin stond dat, voor derde keer, gekozen product niet op voorraad is. Uiteindelijk gekozen om af te zien van verdere pogingen en geld teruggevraagd.

Eenvoudig proces en snel

Makkelijk om de juiste artikelen te selecteren. Na afronding kwam de bestelling op tijd. Goede merken, ik werk met Stihl en deze zijn ruim voorradig

Snelle levering en goede prijs

Bestelling binnen 2 dagen geleverd.

Rien à dire, service impeccable

De la commande à la livraison tout c'est très bien passé. Prix attractif. Livraison rapide et tre soignée. Je recommande à 100 % le site internet.

Na een misverstand in communicatie prima geholpen

Ik heb eind april een stiga grasmachine online besteld, deze werd snel geleverd. Bij het uitpakken van de machine bleek echter dat er een beschadiging aan 1 wiel was, een gat in het wiel en een stuk ervan lag in de doos. Ik heb dit onmiddellijk gemeld bij detuinmachineshop. Ik heb 2 weken gewacht op een antwoord maar ik kreeg geen reactie. Maar na telefonisch contact gaat het probleem toch opgelost geraken. Hiervoor dank.

Retourneren geen probleem, nieuwe bestelling snel geleverd. Echt top

Een bedrijf waar de klant nog centraal staat

Duidelijke en goede informatie na aankoop over voortgang bestelling en over de levering. Ik had per abuis voor een product verkeerd typenummer opgegeven. Via de chat bedrijf hierover geïnformeerd. Na nadere informatie mijnerzijds is het juiste type van het product zeer snel correct afgeleverd. Je voelt je hier echt klant en geen nummer.

Vlotte service

Vlotte service,

Snelle levering, netjes verpakt, product zoals op de site.

Spullen snel geleverd volgens afspraak, alles netjes verpakt, ook losse bijbestelde accu was goed verpakt. Verder prima prijs kwaliteitsverhouding.

Snelle levering met achteraf betaling

Prima prijs, snelle levering en achteraf betaling als mogelijkheid. Graag met de factuur, ook de mogelijkheid om deze met ideale te voldoen gelijktijdig versturen.

Snel advies, goede uitleg, snelle koop èn bezorging!

Ik had me georiënteerd op internet op de site van De Tuinmachineshop en had nog enkele vragen. Via de helpdesk werd ik snel en vakkundig geholpen. Hiermee kon ik een goede keuze maken voor het juiste type accu heggenschaar en verticuteermachine. Een grote aankoop ineens, maar met het juiste advies en een nette prijs de juiste keuze voor mij! Perfect! Ik raad deze winkel aan, aan eenieder die op zoek is naar goed (tuin)gereedschap!

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd

Valse belofte op de website

Veegmachine van stiga besteld, stond op voorraad. Gelijk betaald en er staat ook indien op voorraad en voor 16 uur besteld vandaag verzonden. De volgende dag even gevraagd wanneer het geleverd zou worden omdat er geen update over de levering is gecommuniceerd. Letterlijke reactie:"Goedemorgen, bedankt voor jouw bestelling! De STIGA SWS 800 GE is direct uit voorraad leverbaar. De veegmachine is besteld bij onze leverancier en wordt naar verwachting deze week / begin volgende week bij ons geleverd. Zodra de levering binnen is wordt jouw bestelling direct verstuurd. Hier ontvang je ook een T&T code van om de bestelling te volgen".

Topbedrijf

Ze dachten dat ik een foute bestelling had geplaatst omdat de combinatie niet logisch was. En idd. Mijn fout maar opgelost door de vriendelijke dame aan de telefoon. Meedenken noemen ze dat. Dat maak je zelden nog mee! Topbedrijf

Goede service en informatie bij vragen over producten. Verzending ook super.